50mm HEPA filter t.b.v. PureAirPro 1200

Het H13 HEPA filter (High Efficiency Particulate Air filter) verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes. Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

Het 50mm HEPA filter maakt deel uit van de standaard filterset van de PureAirPro 1200.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 50mm.

Het voorfilter is tevens los te bestellen.

€ 64,13 € 53,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Afmetingen 405 x 405 x 50 mm
Luchtreinigingselementen H13 HEPA-filter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Voltage 220V / 50Hz
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50mm HEPA filter t.b.v. PureAirPro 1200
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Waarvoor is de PureAirPro 1200 allemaal in te zetten?
De PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger, zuiveraar en puntafzuiging is zeer breed inzetbaar. Lees hier de details.
Please, mind that only logged in users can submit questions