Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 75mm

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. De diepte van dit filter is 75 millimeter, actieve kool gradatie is CTC 80.

Het filter kan gebruikt worden om zelf een (geur)filterset voor de PureAirPro 1200 samen te stellen. De standaard sets zijn een combinatie van een stoffilter (HEPA) en actieve kool filters, voor extreme toepassingen of waar de lucht afgezien van geuren / gassen schoon is kunt u kiezen om alleen actieve kool toe te passen.

De PureAirPro 1200 luchtreiniger heef in de uitvoering van 2016-2019 (met ronde inlaat) ruimte voor een 100 millimeter diepe filterset, de uitvoering vanaf 2019 (met vierkante inlaat) heeft ruimte voor een 125 millimeter diepe filterset en met de los leverbare extra diepe voorkap (passend op alle PureAirPro 1200 toestellen) heeft ruimte voor een 175 millimeter diepe filterset.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 75mm.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 154,88 € 128,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 3
Afmetingen 405 x 405 x 75 mm
Geschikt voor PureAirPro 1200
Luchtreinigingselementen Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 75mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?