Geurfilterset t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep

Extra diep Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 - 175mm

Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger met extra diep filterdeksel, bestaande uit;

  • Prefilter, verwijdert de grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen en is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter en daarmee tevens de achterliggende filters.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare in de lucht zwevende deeltjes voordat deze het actieve koolfilter kunnen bereiken, door deze uit de lucht te filteren wordt de levensduur van het actieve koolfilter verlengd. De diepte van dit filter is 75mm.
  • 4kg actieve kool filter (CTC 80), actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. De diepte van dit filter is 100mm.

Het F5 voorfilter is ook los te bestellen, net als het schuimplastic prefilter.

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte is 175mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

€ 252,89 € 209,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht 5
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geurfilterset t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep
Uw waardering