Actieve koolfilter Philips FY2420/30 van PureAirParts

PureAirParts actieve kool filters FY2422/30 voor Philips AC2889/10 luchtreiniger

Dit hoogwaardige CTC80 Actieve koolfilter Philips FY2420/30 van PureAirParts is passend voor de Philips AC2889/10 luchtreiniger.

Het Actieve koolfilter Philips FY2420/30 van PureAirParts

Actieve kool is door zijn unieke eigenschappen een zeer effectief materiaal voor luchtzuivering en absorptie. Het werkt door onzuiverheden uit de lucht, zoals gassen en vluchtige organische stoffen (VOS), te adsorberen (niet te absorberen) op het poreuze oppervlak. Actieve kool wordt bereid door een thermisch proces dat onzuiverheden verwijdert uit het uitgangsmateriaal, meestal steenkool. Dit proces creëert een zeer poreus materiaal met een groot oppervlak, waardoor er voldoende ruimte is voor adsorptie. Wanneer lucht door actieve kool gaat, worden onzuiverheden vastgehouden op het oppervlak van de koolstof, wat resulteert in schonere, zuiverdere lucht.

Actieve kool heeft tal van toepassingen in de luchtzuivering, onder meer in luchtfilters en maskers. Het wordt veel gebruikt voor de adsorptie en desodorisatie van gasvormige componenten in de lucht, waardoor het een effectief hulpmiddel is voor het zuiveren van de lucht in binnenomgevingen. Actieve koolstoffilters worden vaak gebruikt in luchtreinigers om geuren, gassen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Bovendien wordt actieve kool vaak gebruikt in HVAC-systemen en airconditioningunits om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren. Door zijn veelzijdigheid is het een ideaal materiaal voor een breed scala aan luchtzuiveringstoepassingen.

Philips FY2420/30 filter geschikt voor:

  • Philips AC2889/10 luchtreiniger

De Philips AC2889/10 luchtreiniger gebruikt dit actieve kool filters en een HEPA filter FY2422/30.

Philips artikelnummer: FY2420/30
EAN nummer van het Philips FY2420/30 filter: 8710103793069

 

Philips FY0194/30 van PureAirParts

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 23,95 € 19,79
- +

Waarom dit product

  • Vervangingsfilter voor Philips luchtreinigers
  • CTC80 actieve kool, absorbeert geuren, gassen en vluchtige stoffen
  • Philips FY2420/30 alternatief

 

Gebruikt in combinatie met:

 

Toepasbaar in:

  • Philips AC2889/10 luchtreiniger

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Luchtreinigingselementen Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden

File Downloads

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actieve koolfilter Philips FY2420/30 van PureAirParts
Uw waardering
Gerelateerde producten

FAQ

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.