Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 100mm

Los actieve kool filter voor de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger Model 2016 - 2019

Actieve kool is een koolstof die een speciale behandeling is ondergaan, deze behandeling voorziet de koolstof van de speciale eigenschap die allerlei stoffen aan het kool zal binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse korreltjes actieve kool samen geclusterd zitten. De absorberende werking van actieve kool is een bijzonder sterk en efficient. Het kool kenmerkt zich door het zeer grote adsorptie oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. De diepte van dit filter is 100 millimeter, actieve kool gradatie is CTC 80.

Het filter kan gebruikt worden om zelf een (geur)filterset voor de PureAirPro 1200 (of een willekeurige luchtreiniger waar de filters in passen) samen te stellen. De standaard filtersets zijn een combinatie van een stoffilter en actieve kool filters, voor extreme toepassingen of waar de lucht afgezien van geuren/gassen schoon is kunt u er voor kiezen om alleen actieve kool te gebruiken.

De PureAirPro 1200 heeft in de uitvoering van 2016-2019 (met ronde inlaat) ruimte voor een 100mm diepe filterset, de uitvoering vanaf 2019 (met vierkante inlaat) heeft ruimte voor een 125mm diepe filterset en met de los leverbare extra diepe voorkap (passend op alle PureAirPro 1200 toestellen) heeft ruimte voor een 175mm diepe filterset.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 75mm.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 233,53 € 193,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 4
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 100mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?