Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 25mm

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlakte hebben van enkele honderden vierkante meters. De diepte van dit filter is 25mm, actieve kool gradatie is CTC 80.

Het filter kan gebruikt worden om zelf een (geur)filterset voor de PureAirPro 1200 (of een willekeurige luchtreiniger waar de filters in passen) samen te stellen. De standaard filtersets zijn een combinatie van een stoffilter en actieve kool filters, voor extreme toepassingen of waar de lucht afgezien van geuren/gassen schoon is kunt u er voor kiezen om alleen actieve kool te gebruiken.

De 1 heeft in de uitvoering van 2016-2019 (met ronde inlaat) ruimte voor een 100mm diepe filterset, de uitvoering vanaf 2019 (met vierkante inlaat) heeft ruimte voor een 125mm diepe filterset en met de los leverbare extra diepe voorkap (passend op alle PureAirPro 1200 toestellen) heeft ruimte voor een 175mm diepe filterset.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 25mm.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 64,13 € 53,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht 1
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actieve kool filter t.b.v. PureAirPro 1200 25mm
Uw waardering
Product Questions
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions