Versteviging afzuigarm PureAirPro 6000-serie

Met deze krimphoes is de standaard afzuigarm te verstevigen voor als er een zwaardere afzuigkap gemonteerd is of als de arm een lange afstand moet overbruggen.

De krimphoes is eenvoudig te monteren en krimpt door verwarming om de arm, hiermee kan de arm meer gewicht dragen en blijft deze toch nog enigszins flexibel, wel is het aan te raden de arm in de positie te manouvreren waar deze in dient te blijven staan en dan de krimphoes te verwarmen.

Ook is het zaak de hoes zo laag mogelijk op de arm te plaatsen, daar waar door de hefboomwerking de kracht het grootst is.

 

PureAirPro luchtbehandeling

€ 24,20 € 20,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,30
Voltage 220V / 50Hz
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Versteviging afzuigarm PureAirPro 6000-serie
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?