Airbi Airwasher luchtwasser | 2e kans

Compacte en stille luchtwasser zonder vervangingsfilters

Dit zijn toestellen waarvan de doos open is geweest of zijn retour gekomen zonder defect. De normale garantie is van kracht.

Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één

De combinatie van luchtwassing en plasma luchtreiniging maakt de Airbi Airwasher een effectief toestel om het binnenklimaat gezond op een gezond niveau te brengen.

De Airbi Airwasher luchtwasser reinigt en bevochtigt de lucht door de aangezogen lucht door de door water draaiende bevochtigingsschijven te blazen, het vocht in de schijven verdampt en verhoogt de luchtvochtigheid. Stof en andere vervuilingen in de lucht blijven aan de natte schijven hangen, en komen in het water terecht. De vervuilingen in het water kunnen niet meer aan de lucht worden afgegeven. Alleen het pure water verdampt, kalk en andere vervuilingen blijven achter in het waterreservoir.

De Airbi Airwasher verspreidt dus geen (kalk)stof in de lucht zoals sommige andere luchtbevochtigers.

Krachtige bevochtigende werking zonder vervangingsdelen

De bevochtigingsschijven in de Airbi Airwasher zijn van een antibacteriële kunststof die een oppervlaktebehandeling heeft ondergaan waardoor deze meer water uit de tank kunnen absorberen en daardoor meer water kunnen verdampen. Deze schijven hoeven nooit vervangen te worden en zijn eenvoudig te reinigen voor een stabiele, hygienische werking.

Zeer lage gebruikskosten

De Airbi Airwasher is met 8 Watt stroomverbruik zeer energie-efficient en omdat er geen luchtbevochtigingsfilters of antikalkfilters vervangen dienen te worden is het toestel zeer voordelig in gebruik.

 

Airbi luchtbevochtiger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Regular Price € 299,00 Special Price € 234,95 € 194,17
- +

De volgende aanbiedingen zijn van toepassing op de Airbi Airwasher;

Prijzen zijn inclusief BTW en verzending en worden bij bestelling automatisch gecalculeerd.

Waarom dit product

  • Geluidsarme en compacte luchtbevochtiger
  • Luchtwassing voor bevochtigende en luchtzuiverende werking
  • Geen verspreiding van kalk (witte stof)
  • Zeer energiezuigig (maximaal 8 Watt)
  • Geen noodzakelijk te vervangen delen t.b.v. luchtbevochtiging
  • WPS (Plasma Ion) ionisatiesysteem
  • Automatisch en handmatig te bedienen
  • Waterreservoir 4.5 liter
  • Maximale bevochtiging 380 ml/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 45m2 (meer informatie)

Eenvoudige bediening met automatische werking en nachtstand

De luchtwasser is naar keuze handmatig en automatisch te bedienen, in de automatische werking zal het toestel volautomatisch naar een luchtvochtigheid tussen 50% en 60% toewerken, als de luchtvochtigheid  laag is zal het toestel een hogere werkingsstand kiezen, als het op een gezond peil is een lagere en als het tot boven 75% stijgt zal het toestel stoppen met bevochtigen, en zal het toestel alleen nog de lucht zuiveren.

Daarnaast zijn de drie werkingsstanden handmatig te kiezen en kan er handmatig voor de nachtstand worden gekozen waarbij het toestel zal werken met gedimde displayverlichting.

Airbi PlasmaWave ionisatie

Plasmasysteem voor extra effectieve luchtreiniging

Naast de bevochtigende werking en de stofverzamelende eigenschappen van de luchtwasser is deze tevens van een geavanceerd ozonvrij plasmasysteem voorzien.

Dit ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtwasser kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Airbi Airwasher luchtwasser

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen

De Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger is eenvoudig te bedienen en door combinatie van filtratie van de aangezogen lucht en antibacteriële technologie wordt het moeten reinigen van de luchtwasser tot een minimum beperkt.

De filters voorkomen dat de luchtbevochtigende schijven in het toestel sterk vervuilen en dat de vervuilingen uit de lucht in het waterreservoir terecht komen.

De antibacteriële eigenschappen van deze schijven voorkomen groei van bacteriën en andere micro-organismen. Het schijvenpakket is vaatwasserbestendig op een lage temperatuur zodat deze eenvoudig te reinigen is.


Tijdens het ontwerp is veel aandacht geschonken aan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van reiniging, het toestel is eenvoudig uit elkaar te nemen zodat de schijven en de watertank gereinigd kunnen worden. Onder normale omstandigheden is goed omspoelen reeds voldoende. De open structuur en de gladde afwerking van de tank maken het met een doek afnemen van de binnenzijde van de tank zeer eenvoudig 

Luchtbevochtigende schijven Airbi Airwasher

Hygiënisch en veilig in het gebruik

De antibacteriele oppervlaktebehandeling gaat de groei van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen tegen. De antibacteriele technologie voorkomt dat Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus en  Salmonella Enteridis zich eenvoudig kunnen hechten en vermenigvuldigen op de kunstof oppervlakten in luchtwassers en luchtreinigers.

Overzicht van de eigenschappen:

PlasmaWave plasma-ionisatie Airbi Airwasher

Plasma Ion™ technologie
Bestrijdt op moleculair niveau micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels en breekt geuren en vluchtige stoffen af. Dit versterkt de luchtreinigende werking van de luchtwasser die met de bevochtigingsschijven stof en andere partikelen uit de lucht filtert.

Cleancel hygienische coating Airbi Airwasher

Antibacteriele coating tegen micro-organismen
De binnenzijde van de Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger is met antibacteriele coating behandeld, hiermee wordt de groei en verspreiding van micro-organismen voorkomen

natuurlijke verdamping Airbi Airwasher

Verdampingsbevochtiging
De Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger verdampt water om de luchtvochtigheid op peil te brengen en te houden. Bij dit natuurlijke verdampingsproces blijven vervuilingen als kalk achter in de watertank, alleen het pure water wordt in de lucht verspreid. De witte kalkneerslag die ultrasone bevochtigers kunnen produceren wordt op deze wijze voorkomen.

energiebesparende werking Airbi Airwasher

Laag energieverbruik
Het stroomverbruik van de verschillende soorten luchtbevochtigers kan oplopen tot honderden Watts. Het natuurlijke verdampingsproces in de Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger vergt maximaal slechts 8 Watt en is dus zeer economisch in het verbruik.

automatische werking Airbi Airwasher

Automatische werking
De Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger meet de luchtvochtigheid en past de ventilatorsnelheid hier op aan om de luchtvochtigheid constant op de optimale waarde van 50 - 55% te houden.

Stille werking Airbi Airwasher

Sleep Mode voor stillere werking ’s nachts
In de Sleep mode werkt de Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger stil en energiezuinig voor gebruik ’s nachts, hierbij wordt de displayverlichting gedimt, hiemee is het toestel ook op de slaapkamer in te zetten.

timer Airbi Airwasher Instelbare timer
Met de timer is de Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger naar wens na 2, 4 of 8 uur uit te schakelen. 
automatische stop Airbi Airwasher

Automatische stop
De Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger schakelt automatisch uit bij een lege watertank zodat niet onnodig energie wordt verbruikt.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten