Bio Silver Stone voor Airbi Airwasher en Prime

Door de antibacteriële eigenschappen van zilver toe te passen, waardoor bacteriën in het water worden geëlimineerd, wordt zilver (zoals zilveren munten) al eeuwenlang gebruikt om water te zuiveren en te desinfecteren.

De Bio Silver Stone geeft zilverionen af aan het water, waardoor bacteriegroei wordt voorkomen.

De Bio Silver Stone wordt geïnstalleerd in de groef van het Airbi luchtwasser waterreservoir. BSS-filtervervangingsindicator; als de BSS-filter is verlopen (ongeveer 1 jaar), verschijnt het BSS-symbool op het bedieningspaneel. Druk na het vervangen van het BSS-filter op de knop om de bedrijfsmodus te selecteren, houd deze 3 seconden ingedrukt. Hierdoor wordt de timer voor het vervangen van het BSS-filter gereset en verdwijnt het symbool.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 25,00 € 20,66
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,15
Afmetingen 120 x 44 x 10 mm
Luchtreinigingselementen BSS / Silverdisk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio Silver Stone voor Airbi Airwasher en Prime
Uw waardering
Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.