Filterset voor Airbi Maximum

Set van 2 HEPA/koolstoffilters voor de Airbi Maximum luchtwasser. De Airbi Maximum is met en zonder deze filters te gebruiken en als de filters geplaatst zijn kunt u kiezen de luchtstroom door of langs deze filters te dirigeren door de verschillende werkingsstanden te kiezen.

Er zal een waarschuwingssymbool oplichten op het bedieningspaneel als de filterset aan vervanging toe is, dit is gemiddeld na 1-2 jaar.

Nadat u de filters heeft vervangen is deze waarschuwing te resetten door de Mode en Fan Speed toetsen 3 seconden lang tegelijkertijd in te drukken.

€ 39,00 € 32,23
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,30
Afmetingen (mm, HxBxD) .
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filterset voor Airbi Maximum
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?