Airbi Maximum luchtwasser / luchtbevochtiger 20% korting!

Oud showroom model Airbi Maximum met 20% korting!

Toestel is zo goed als nieuw. Het originele piepschuim ontbreekt verder is het toestel compleet en in goede staat.
Dit toestel heeft 6 maanden garantie.

 

Zeer krachtige werking, eenvoudig en efficiënt in gebruik

De Airbi Maximum is een van de krachtigste toesten van haar soort maar is tegelijkertijd compact en eenvoudig inzetbaar.

Door toepassing van het luchtwassingsprincipe is de Airbi Maximum voordelig en efficënt in het gebruik, wordt de lucht gezuiverd en wordt er geen kalk (witte stof) in de lucht verspreid.

Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één

De combinatie van luchtwassing en plasma luchtreiniging maakt de Airbi Maximum een effectief toestel om het binnenklimaat gezond op een gezond niveau te brengen.

De Airbi Maximum reinigt en bevochtigt de lucht door de aangezogen lucht door de door water draaiende bevochtigingsschijven te blazen, het vocht in de schijven verdampt en verhoogt de luchtvochtigheid. Stof en andere vervuilingen in de lucht blijven aan de natte schijven hangen, en komen in het water terecht. De vervuilingen in het water kunnen niet meer aan de lucht worden afgegeven. Alleen het pure water verdampt, kalk en andere vervuilingen blijven achter in het waterreservoir.

Naast de luchtzuiverende werking van de luchtwassing is de Airbi Maximum voorzien van HEPA filters tegen fijnstof, koolstof filters tegen geuren en een plasma-ionisatie systeem voor extra luchtzuiverende werking. 

De Airbi Maximum verspreidt dus geen (kalk)stof in de lucht zoals sommige luchtbevochtigers.

Krachtige bevochtigende werking zonder vervangingsdelen

De bevochtigingsschijven in de Airbi Maximum zijn van een antibacteriële kunststof die een oppervlaktebehandeling heeft ondergaan waardoor deze meer water uit de tank kunnen absorberen en daardoor meer water kunnen verdampen. Deze schijven hoeven nooit vervangen te worden en zijn eenvoudig te reinigen voor een stabiele, hygienische werking.

Zeer lage gebruikskosten

De Airbi Airwasher is met 24 Watt stroomverbruik zeer energie-efficient en omdat er geen luchtbevochtigingsfilters of antikalkfilters vervangen dienen te worden is het toestel zeer voordelig in gebruik. Het toestel wordt geleverd met HEPA en actieve kool filters, maar die hoeven niet noodzakelijkerwijs vervangen te worden voor de luchtbevochtigende werking.

Airbi Maximum

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Special Price € 374,95 € 309,88 Regular Price € 519,00

De volgende aanbiedingen zijn van toepassing op de Airbi Maximum;

Prijzen zijn inclusief BTW en verzending en worden bij bestelling automatisch gecalculeerd.

- +

Waarom dit product

  • Zeer hoge luchtbevochtigende capaciteit
  • Luchtwassing voor hygiënische werking, alleen het pure water wordt verdampt en stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd.
  • Natuurlijke verdamping
  • Geen verspreiding van kalk (geen neerslag van witte stof).
  • HEPA filtratie van de de lucht
  • Antibacteriële functie
  • Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Stil en energie-efficiënt
  • Maximale bevochtiging ca. 1.150 ml/uur.
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 85 m² (meer informatie).

Eenvoudige bediening met automatische werking en nachtstand

De Maximum is naar keuze handmatig en automatisch te bedienen, in de automatische werking zal het toestel volautomatisch naar een luchtvochtigheid tussen 50% en 60% toewerken, als de luchtvochtigheid laag is zal het toestel een hogere werkingsstand kiezen, als het op een gezond peil is een lagere en als het tot boven 75% stijgt zal het toestel stoppen met bevochtigen, en zal het toestel alleen nog de lucht zuiveren.

Daarnaast zijn de drie werkingsstanden handmatig te kiezen en kan er handmatig voor de nachtstand worden gekozen waarbij het toestel op een extra stille stand zal werken met gedimde displayverlichting.

De Airbi Maximum is voorzien van HEPA fijnstoffilters en geurfilters, deze zijn naar keuze te gebruiken, met een druk op de knop is de luchtstroom door of langs deze filters te dirigeren.

Plasmasysteem voor extra effectieve luchtreiniging

Naast de bevochtigende werking en de stofverzamelende eigenschappen van de Maximum is deze tevens van een geavanceerd ozonvrij plasmasysteem voorzien.

Dit ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de Maximum kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen

De Airbi Maximum is eenvoudig te bedienen en door combinatie van filtratie van de aangezogen lucht en antibacteriële technologie wordt het moeten reinigen van de luchtwasser tot een minimum beperkt.

Airbi luchtbevochtiger | luchtwasser

De antibacteriële eigenschappen van deze schijven voorkomen groei van bacteriën en andere micro-organismen. Het schijvenpakket is vaatwasserbestendig op een lage temperatuur zodat deze eenvoudig te reinigen is.

luchtbevochtiging Airbi Maximum

Tijdens het ontwerp is veel aandacht geschonken aan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van reiniging, het toestel is eenvoudig uit elkaar te nemen zodat de schijven en de watertank gereinigd kunnen worden. Onder normale omstandigheden is goed omspoelen reeds voldoende. De open structuur en de gladde afwerking van de tank maken het met een doek afnemen van de binnenzijde van de tank zeer eenvoudig 

Hygiënisch en veilig in het gebruik

De antibacteriële oppervlaktebehandeling gaat de groei van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen tegen. De antibacteriële technologie voorkomt dat Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus en  Salmonella Enteridis zich eenvoudig kunnen hechten en vermenigvuldigen op de kunstof oppervlakten in luchtwassers en luchtreinigers.

Overzicht van de eigenschappen:

PlasmaWave plasma-ionisatie Airbi Maximum

Plasma-ionisatie
Bestrijdt op moleculair niveau micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels en breekt geuren en vluchtige stoffen af. Dit versterkt de luchtreinigende werking van de wasser die met de bevochtigingsschijven stof en andere partikelen uit de lucht filtert.

Cleancel hygienische coating Airbi Maximum

Antibacteriele coating tegen micro-organismen
De binnenzijde van de Airbi Maximum is met antibacteriële coating behandeld, hiermee wordt de groei en verspreiding van micro-organismen voorkomen

luchtzuivering Airbi Maximum

Geur- en fijnstoffilter voor luchtuiverende werking en hygiënisch gebruik
De combinatie van HEPA en koolstof verwijdert (fijn)stof, pollen, micro-organismen, allergenen, geuren en vluchtige stoffen uit de lucht, hiermee heeft de Airbi Maximum een optimale combinatie van hygiënische luchtbevochtiging en luchtzuivering en is de Airbi Maximum het hele jaar door effectief. De filters zijn niet noodzakelijk voor de luchtbevochtigende werking, dus mocht u een toestel wensen zonder vervangingsdelen kunt u ze gewoon laten zitten, hierbij zal de luchtzuiverende werking wat afnemen (de luchtwassing zal nog steeds partikels uit de lucht filteren), maar de bevochtigende werking op peil blijven. 

natuurlijke verdamping Airbi Maximum

Verdampingsbevochtiging
De Airbi Maximum verdampt water om de luchtvochtigheid op peil te brengen en te houden. Bij dit natuurlijke verdampingsproces blijven vervuilingen als kalk achter in de watertank, alleen het pure water wordt in de lucht verspreid. De witte kalkneerslag die ultrasone bevochtigers kunnen produceren wordt op deze wijze voorkomen.

energiebesparende werking Airbi Maximum

Laag energieverbruik
Het stroomverbruik van de verschillende soorten luchtbevochtigers kan oplopen tot honderden Watts. Het natuurlijke verdampingsproces in de Airbi Maximum vergt maximaal slechts 17 Watt en is dus zeer economisch in het verbruik.

automatische werking Airbi Maximum

Automatische werking
De Airbi Maximum meet de luchtvochtigheid en past de ventilatorsnelheid hier op aan om de luchtvochtigheid constant op de optimale waarde van 50 - 55% te houden.

Stille werking Airbi Maximum

Sleep Mode voor stille werking ’s nachts
In de Sleep mode werkt de Airbi Maximum stil en energiezuinig voor gebruik ’s nachts, hierbij wordt de displayverlichting gedimt, hiemee is het toestel ook op de slaapkamer in te zetten.

timer Airbi Maximum Instelbare timer
Met de timer is de Airbi Maximum naar wens na 2, 4 of 8 uur uit te schakelen. 
automatische stop Airbi Maximum

Automatische stop
De Airbi Maximum schakelt automatisch uit bij een lege watertank zodat niet onnodig energie wordt verbruikt.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten