Actieve Carbon + HEPA Filter Airbi Refresh

Geactiveerde carbon filter - absorbeerd een tal van geuren zoals bijv. Formaldehyde. Deze kleurloze gas met sterke geur word vaak gezien als één van de meest schadelijke substanties binnen flats. Het kan oog en luchtweg irritatie veroorzaken.
True HEPA filter: Absorbeerd deeltjes tot 0.0001mm zoals bijv. pollen. Werkt ter preventie van de versprijding van bacterie virale organisme.

Airbi luchtreinigers / bevochtigers

€ 39,00 € 32,23
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Afmetingen (mm, HxBxD) N.v.t.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actieve Carbon + HEPA Filter Airbi Refresh
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?