Antibacteriële en HEPA filters Airbi Spring

Complete Antibacteriële en HEPA filterset - Airbi Spring

Filterset bestaande uit:

Antibacteriële filter - is een uitermate dik, on-gewoven katoen. Het verwijderd bacteriën, absorbeert vocht en voorkomt schimmelvorming. Verder vangt het de fijnste stofdelen en micro-organismen uit de lucht.

Het HEPA filter - komt met een sterk vermogen om stofdelen met een doorsnede van 0,3 micron te filteren, dit wordt gedaan met een hoge efficiëntie van meer dan 99,9%, effectief tegen stof, pollen, rook, dierlijke allergenen en schimmelsporen.

 

Airbi luchtreiniging

€ 39,00 € 32,23
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • Los te bestellen onderdeel van de combi filterset
  • Antibacteriële filter
  • HEPA filter
Eigenschappen

De Airbi Spring is een zeer veelzijdige luchtreiniger voorzien van een 7-staps filtratie systeem bestaande uit:

  1. Pre-filter - De hoofdfunctie van deze filter is om grote stofdelen op te vangen, dit om de levensduur van de andere filters te verhogen. Deze filter is uit te wassen.
  2. Cold catalyst filter – Verwijderd ammoniak, benzeen, TVOC en andere schadelijke gassen die los worden gelaten door huishoudelijke voorwerpen.
  3. Activated carbon filter - Absorbeert verschillende geuren, zoals bijvoorbeeld formaldehyde. Deze kleurloze gas met sterke geur word vaak als één van de meest schadelijke substanties binnen appartementen gezien.
  4. Antibacterieel filter - Is gemaakt van een dicht on-gewoven katoen. Deze filter verwijderd bacteriën, absorbeert vocht en presenteert schimmelvorming. Verder vangt de filter de meest fijne stofdeeltjes en micro-organismen op.
  5. True HEPA filter - Verwijderd deeltjes van 0.1μm met een 99.9% efficiëntie. Het verwijderd stof, pollen, rook, dieren allergenen en schimmel sporen.
  6. UV lamp – Helpt met luchtreiniging. Deze feature is optioneel (kan uitgeschakeld worden).
  7. Ionizer - De negatieve ionen generator creëert een grote hoeveelheid negatieve ionen, dit houd de lucht fris.

Dit maakt de Airbi Spring luchtreiniger een zeer effectieve reiniger voor haar prijs categorie.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,26
Afmetingen 450 x 300 x 25 mm
Luchtreinigingselementen H13 HEPA-filter, Antibacterieel filter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
pdf
(Grootte: 646 KB)
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antibacteriële en HEPA filters Airbi Spring
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?