Aquacontrol Waterfris met kalkabsorbeerder 1 liter

Door enkele druppels Aquacontrol Waterfris aan het water toe te voegen gaat u de groei van bacteriën, algen en kiemen in het water tegen, voorkomt u onaangename geuren, verhoogt u de capaciteit van de bevochtiger en wordt kalkvorming in het toestel en filters tegengegaan.
€ 39,95 € 33,02
Direct leverbaar
Incl. BTW
Eigenschappen

Aquacontrol Waterfris voorkomt de groei van micro-organismen zoals bacteriën, algen en kiemen in de watertank van een luchtbevochtiger of luchtwasser, hiermee wordt een hygiënische werking van het toestel gegarandeerd.

De kalkabsorberende werking voorkomt kalkafzetting in het toestel of in de filters, hiermee kan de bevochtiger langer werken zonder dat deze gereinigt dient te worden en als het toestel met bevochtigingsfilter werkt zal de levensduur van de filters verlengd worden.

Omdat Aquacontrol Waterfris de oppervlaktespanning van het water verlaagt verdampt het water sneller en zal de luchtbevochtigende capaciteit van het toestel verhoogt worden.

Luchtwassers filteren vervuilingen uit de lucht, deze deeltjes komen in het water terecht, hierdoor kan het zijn dat het toestel een muffe lucht gaat produceren, ook dit wordt door Aquacontrol Waterfris tegengegaan.

De dosering is 5 druppels per liter, de fles van 1 liter is voldoende voor circa 4000 liter water.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquacontrol Waterfris met kalkabsorbeerder 1 liter
Uw waardering