HALE Aquacontrol Special met kalkabsorbeerder 1 liter

HALE Aquacontrol Special 1L.

Voor een optimaal en hygiënisch gebruik van uw luchtbevochtiger, mist fan en air cooler. Hale Aquacontrol houdt het water in uw watertank fris, voorkomt vervelende geurtjes en reduceert kalkafzetting in uw apparaat. Dit komt ten goede van de levensduur van uw apparaat.

 

Hale professionele luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 39,95 € 33,02
- +

HALE Aquacontrol Special voorkomt de groei van micro-organismen zoals bacteriën, algen en kiemen in de watertank van een luchtbevochtiger of luchtwasser, hiermee wordt een hygiënische werking van het toestel gegarandeerd.

De kalkabsorberende werking voorkomt kalkafzetting in het toestel of in de filters, hiermee kan de bevochtiger langer werken zonder dat deze gereinigd dient te worden en als het toestel met bevochtigingsfilter werkt zal de levensduur van de filters verlengd worden.

Omdat HALE Aquacontrol Special de oppervlaktespanning van het water verlaagd, verdampt het water sneller en zal de luchtbevochtigende capaciteit van het toestel verhoogd worden.

Luchtwassers filteren vervuilingen uit de lucht, deze deeltjes komen in het water terecht, hierdoor kan het zijn dat het toestel een muffe lucht gaat produceren, ook dit wordt door Aquacontrol Waterfris tegengegaan.

De dosering is 2 dopjes per 10L water. Bij sterk kalkhoudend water kunt u de dosering naar behoefte verhogen. Voor behoud van uw apparaat deze om de vier weken reinigen volgens voorschrift van de fabrikant.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar