HALE Aquacontrol Special met kalkabsorbeerder 1 liter

HALE Aquacontrol Special 1L.

Voor een optimaal en hygiënisch gebruik van uw luchtbevochtiger, mist fan en air cooler. Hale Aquacontrol houdt het water in uw watertank fris, voorkomt vervelende geurtjes en reduceert kalkafzetting in uw apparaat. Dit komt ten goede van de levensduur van uw apparaat.

 

Hale professionele luchtbehandeling

€ 39,95 € 33,02
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Eigenschappen

HALE Aquacontrol Special voorkomt de groei van micro-organismen zoals bacteriën, algen en kiemen in de watertank van een luchtbevochtiger of luchtwasser, hiermee wordt een hygiënische werking van het toestel gegarandeerd.

De kalkabsorberende werking voorkomt kalkafzetting in het toestel of in de filters, hiermee kan de bevochtiger langer werken zonder dat deze gereinigd dient te worden en als het toestel met bevochtigingsfilter werkt zal de levensduur van de filters verlengd worden.

Omdat HALE Aquacontrol Special de oppervlaktespanning van het water verlaagd, verdampt het water sneller en zal de luchtbevochtigende capaciteit van het toestel verhoogd worden.

Luchtwassers filteren vervuilingen uit de lucht, deze deeltjes komen in het water terecht, hierdoor kan het zijn dat het toestel een muffe lucht gaat produceren, ook dit wordt door Aquacontrol Waterfris tegengegaan.

De dosering is 2 dopjes per 10L water. Bij sterk kalkhoudend water kunt u de dosering naar behoefte verhogen. Voor behoud van uw apparaat deze om de vier weken reinigen volgens voorschrift van de fabrikant.

Specificaties
Specificaties
Voltage 220V / 50Hz
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HALE Aquacontrol Special met kalkabsorbeerder 1 liter
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?