Blaupunkt Moby Blue S 1111T mobiele airco

WIFI-connected mobiele airconditioning van hoge kwaliteit en effectiviteit, energieklasse A/A+

Waardering:
100%

De Blaupunkt Moby Blue S 1111T is een mobiele airconditioning unit van hoge kwaliteit en effectiviteit met energieklasse A/A,+ het strakke design maakt dat het toestel in geen enkel interieur misstaat.

Met een koelvermogen van 3,2 kW is de Moby Blue S 1111T is geschikt voor ruimten tot ca. 32 vierkante meter  en is een uitstekende oplossing om de temperatuur in slaapkamers, woonkamers, kantoren, winkels en alle andere ruimten waar het onaangenaam warm is tot een aangenaam niveau te verlagen.

De Moby Blue S 1111T is WIFI connected voor bediening op afstand en is tevens via Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen voor extra bedieningsgemak.

De luchtstroom is in 4 standen instelbaar, waaronder een stille nachtstand.

Koelt, verwarmt en ontvochtigt

De Moby Blue 1012 is behalve als airco tevens als verwarming en ontvochtiger te gebruiken, de efficiënte waterpomp technologie maakt dat de Moby Blue S 1111T ook kan verwarmen met een minimum aan energieverbruik, de Moby Blue S 1111T  heeft energieklasse A/A+.

het bij de koeling ontstane water hoeft u niet zelf af te voeren, deze wordt door de Splash Mode automatisch verdampt en met de warme lucht afgevoerd.

De Moby Blue S 1111T  is i.v.m. de afmetingen en gewicht van de doos niet geschikt voor levering aan een DHL Parcelshop.

Blaupunkt Blaupunkt
Speciale prijs € 399,00 € 329,75 Normale prijs € 729,99 € 603,30
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

 • Plug and Play mobiele airco
 • Hoogwaardig design en bouwkwaliteit
 • Eenvoudig in te zetten en te bedienen
 • Bediening via bedieningspaneel of afstandbediening
 • Te gebruiken voor koelen, ontvochtigen en verwarmen
 • Swingfunctie voor uitgeblazen koude lucht
 • Automatische verdamping condenswater
 • Zwenkwielen voor eenvoudige verplaatsing
 • Ingebouwde thermostaat
 • Efficiëntieklasse A/A+
 • Ruimteindicatie ± 32m², afhankelijk van de omstandigheden
Eigenschappen

Instelbare thermostaat en luchtstroom

De instelbare digitale thermostaat maakt het instellen van de gewenste temperatuur zeer eenvoudiger, kies de gewenste temperatuur en het toestel zal naar deze waarde toewerken en deze op niveau houden. de luchtstroom is tevens zijdelings te verstellen om de koele lucht naar de gewenste plek te richten.

Verschillende werkingen voor verschillende toepassingen

Naast de koelende werking kan de Moby Blue S 1111E ook als verwarming worden gebruikt of als ontvochtiger zodat het toestel ook buiten de warme zomermaanden een nuttig instrument is.

WiFi-connected en via spraakopdrachten te bedienen

Blaupunkt Moby Blue S 1111T

De Moby Blue S 1111T is voorzien van een WiFi module waarmee de airco via het internet met uw smartphone of tablet te bedienen is. Hiermee is de S 1111T vanuit een andere ruimte te bedienen maar ook vanaf een compleet andere locatie zodat u het toestel al in kunt schakelen voordat u thuis bent bijvoorbeeld zodat de ruimte al koel is als u deze betreedt.

De Moby Blue S 1111T is tevens te bedienen via spraakopdrachten, door het toestel te verbinden met Amazon Alexa of Google Assistent kunt u uw binnenklimaat beheersen door enkele simpele spraakopdrachten.

Let wel; voor deze functie heeft u dus een extra toestel, dan wel Amazon Alexa (Echo) of Google Assistant (Google Home), zonder een van deze toestellen zal de spraakbedieningsfunctie niet werken.

Gebruiksklaar geleverd

De Moby Blue S 1111E is direct inzetbaar en wordt geleverd met afvoerslang voor de warme lucht, afvoerslang voor condenswater (voor als het toestel voor verwarming wordt gebruikt), een kit om de afvoerslang in een schuifraam of andere rechthoekige opening te plaatsen, handleiding en afstandbediening.

Blaupunkt Moby Blue S 1111E toebehoren

Overzicht van de eigenschappen

 Blaupunkt Moby Blue S 1111E Keuze uit drie werkingen, koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen  Blaupunkt Moby Blue S 1111E Sleep Mode voor stille werking 's nachts
 Blaupunkt Moby Blue S 1111E Keuze uit 4 werkingsstanden voor minimale geluidsproductie bij maximale koeling  Blaupunkt Moby Blue S 1111E Intelligente automatische bediening met met aanpassing van de koelende of verwarmende werking  aan de gewenste temperatuur
 Blaupunkt Moby Blue S 1111E "Verborgen" LED display voor duidelijke temperatuurweergave  Blaupunkt Moby Blue S 1111E Instelbare in/uitschakel timer tot 24 uur
 Blaupunkt Moby Blue S 1111E De luchtuitlaat gaat in de Swing functie automatisch op en neer om de koele lucht in de ruimte te verspreiden  Blaupunkt Moby Blue S 1111E Wasbaar luchtzuiveringsfilter
 Blaupunkt Moby Blue S 1111E Eco-vriendelijke R410A koelmiddel, energieklasse A/A+  Blaupunkt Moby Blue S 1111E Ook als krachtige ontvochtiger te gebruiken

 

Geschikt voor:

Woonkamer Winkel Kantoor
Slaapkamer Studeerkamer Hotelkamer
Wachtruimte Verzorgingsinstelling Terras
Foto/video

Blaupunkt mobiele airco

Specificaties
Specificaties
Ontvochtigingscapaciteit 29 liter per dag
Luchtdoorvoer 280 m3 per uur
Energie afgifte bij koelen 3,1 kW (11000 BTU}
Energie verbruik bij koelen 1,23 kW
Koelmiddel 272
Energie afgifte bij verwarmen 2,9 kW (10000 BTU}
Energie verbruik bij verwarmen 1,035 kW
Voltage 220-240
Type gas R290
Geschikt voor ruimten tot maximaal ca. 32m2
Stroomverbruik 1230
C.O.P. 2.8
E.E.R. 2.6
Afmetingen (mm, HxBxD) 720 x 435 x 360
Energieklasse koeling A
Garantie 2
Geluidsniveau 26/34/43/45
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews 1
10
Waardering:
100% of 100
Based on 1 reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blaupunkt Moby Blue S 1111T mobiele airco
Uw waardering