Boneco H680 luchtwasser

Luchtwasser en luchtreiniger voor gebruik het hele jaar door

De Boneco H680 is een luchtbevochtiger en luchtreiniger tegelijk, dit hybride-toestel kunt u naar wens of afhankelijk van de omstandigheden als luchtbevochtiger, luchtreiniger of allebei tegelijk gebruiken.

Het hart van de H860 is het geïntegreerde Hybrid filter bestaande uit een HEPA en koolstof filter en het luchtwassende luchtbevochtigingswiel. Voordat de lucht door deze elementen gezuiverd en bevochtigt worden haalt eerst een voorfilter de grove zwevende deeltjes zoals pluizen, huisstof en andere vervuilingen uit de lucht. Daarna verwijdert het Hybrid filter fijnstof, virussen, pollen, allergenen, en geuren. Als laatste gaat de lucht door het bevochtigingsfilter waar het water verdampt en in de lucht wordt verspreid en de laatste vervuilingen worden afgevangen.

Deze combinatie van elementen en functionaliteit maakt de Boneco H680 tot een toestel die het hele jaar rond in te zetten is.

Boneco H680

Speciale prijs € 799,00 € 660,33 Normale prijs € 999,00 € 825,62
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

  • Zeer krachtige luchtbevochtiger
  • Luchtwassing voor hygiënische werking
  • Geen verspreiding van kalk (geen neerslag van witte stof)
  • Hybrid filter voor extra luchtzuiverende werking
  • Instelbare gewenste luchtvochtigheid 
  • Maximale bevochtiging 1000 ml/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 90 m2 (meer informatie)
Eigenschappen

Combinatie van luchtzuiverende en luchtbevochtigende technieken voor een brede functionaliteit

De toepassing van Voor-, HEPA-, koolstoffilters en een luchtwasser-systeem creëert een toestel dat geschikt is voor gebruik het hele jaar door; in de droge winter, in de lente waar pollen in de lucht zweven, in de stoffige zomer en in de herfst als de deuren en ramen weer sluiten voor een schoon en gezond binnenklimaat.

Boneco H680 luchtwasser

Overzicht van de eigenschappen 

Boneco H680 luchtbevochtiging en luchtreiniging   Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één toestel, uheeft de keuze de H680 luchtbevochtiger, luchtreiniger of allebei te gebruiken, een luchtwasser heeft van zichzelf al een luchtzuiverende werking, maar de toespassing van het HEPA Hybrid filter verveelvoudigt de luchtzuiverende werking. 
Boneco H680 Baby Mode   BABY MODE voor gebruik in de baby- of kinderkamer, deze speciale werkingsstand zorgt dat de luchtvochtigheid optimaal is voor baby's en jonge kinderen terwijl er tevens voor gezorgd wordt dat de luchtstroom en het geluidsniveau niet te hoog is.
Boneco H680 luchtwasser   Zeer krachtigende luchtbevochtigende werking, met een bevochtigingscapaciteit tot 1.000 gr per uur is de H680 in staat het luchtvochtigheidsniveau in grote ruimten op peil te brengen en te houden.
Boneco H680 hygienische werking   Hygiënische werking met Ionic Silver Stick en HEPA Hybrid filter, de Ionic Silver Stick voorkomt vermenigvuldiging van bacteriën in het waterreservoir en het Hybrid filter verwijdert (fijn)stofpartikels en andere vervuilingen uit de lucht voor een veilige en hygiënische werking.
Boneco H680 afstandbediening   Afstandbediening voor extra gebruiksgemak, de bevochtigende en en luchtreinigende werking van de H680 is eenvoudig aan te passen door gebruik van de afstandbediening waarmee de werking eenvoudig aan de heersende omstandigheden is aan te passen.
Boneco H680 filtertoestand weergave   Automatische herinnering voor watervulling of filterwissel, om een blijvende en optimale werking te garanderen wordt u er automatisch aan herinnert als het waterreservoir gevuld moet worden of als het filter aan vervanging toe is.

 

Grote watertank voor lange werking

Boneco H680 achterzijde   De 10 liter watertank maakt dat het toestel in staat is voor langere tijd te werken zonder dat  deze steeds bijgevuld hoeft te worden
     

Gewenste luchtvochtigheid digitaal instelbaar

Standaard werkt de H680 naar een luchtvochtigheid van 50% toe, maar als u een hoger of lager luchtvochtigheidsniveau wenst is dit instelbaar, u kunt op het bedieningspaneel de gewenste (desired) luchtvochtigheid instellen en de H680 zal hier automatisch naar toe werken en de luchtbevochtiging minimaliseren als deze bereikt is. Ook is het mogelijk de H680 continu te laten bevochtigen onafhankelijk van de heersende luchtvochtigheid.

  Boneco H680 achterzijde
     

Luchtwassing voor krachtige luchtbevochtiging en extra luchtzuiverende werking

Boneco H680 luchtwassende werking  

De H680 verdampt het water door middel van een ronddraaiend bevochtigingsfilter, deze draait langzaam als een wiel door het water aan de onderzijde. Als het gedeelte wat net door het water gegaan is weer naar boven beweegt wordt hier lucht doorheen geblazen waardoor het water in het filter verdampt.

Hiernaast blijven stofdeeltjes en andere partikels in het filter hangen als dit gedeelte van het filter weer door het water draait wordt dit aan het water afgegeven en zakt het naar de bodem van het uitneembare en wasbare waterreservoir. De vervuilingen worden niet meer aan de lucht afgegeven.

 

     

Watertank eenvoudig uit te nemen en te vullen

Om de grote watertank eenvoudig en snel te kunnen vullen is deze uitneembaar zodat de tank los van het toestel gevuld kan worden wat het gebruiksgemak sterk verhoogt.   Boneco H680 watertank
     

Luchtsensor voor meting luchtkwaliteit en werking aangepast aan de luchtkwaliteit

Boneco H680 weergave luchtkwaliteit   Om de luchtkwaliteit op een constant hoog niveau te behouden is de H680 voorzien van een luchtsensor die continu de luchtkwaliteit in de gaten houdt. De kwaliteit van de lucht wordt weergegeven op het display en in de automatische werkingsstand wordt de werking van het toestel aangepast aan de luchtkwaliteit.
     

Eenvoudige bediening

De H680 is eenvoudig te bedienen met een keuze tussen automatische werking waarbij het toestel automatisch naar optimale luchtkwaliteit streeft of handmatig waarbij u kunt kiezen op welke stand en intensiteit het toestel de lucht zuivert en/of bevochtigt.

Hiernaast wordt de heersende luchtvochtigheid en de gemeten luchtkwaliteit op het display weergegeven zodat u direct kunt zien wat de huidige omstandigheden zijn.

   Boneco H680 bedieningspaneel

 

  

Foto/video

Boneco H680 interieur
Boneco H680 filters Boneco H680 verpakking
Boneco H680 binnenshuis
Specificaties
Specificaties
Voltage 220 - 240
Werkingsstanden 6
Stroomverbruik 30
Tankinhoud 10
Maximale bevochtigingscapaciteit 1000
Permanente watertoevoer Nee
Afmetingen (mm, HxBxD) 490 x 347 x 435
Bevochtigingsprincipe luchtwasser
Garantie 2
Geluidsniveau 31
Geschikt voor ruimten tot ca. 90
Hygrostaat Ja
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads 1
pdf
(Grootte: 3.4 MB)
Hier kunt u de handleiding van de Boneco H680 downloaden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boneco H680 luchtwasser
Uw waardering