Boneco W200 luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger en luchtreiniger voor gebruik het hele jaar door

De Boneco W200 is een luchtbevochtiger die tevens partikels uit de lucht zuivert. Deze luchtwassende werking zorgt ervoor dat het water op natuurlijke wijze verdampt zonder dat er kalkstof in de lucht komt.

De natuurlijke wijze waarop het water verdampt heeft tevens een zelfreguleernde werking; als de lucht droog is verdampt het toestel meer water en als de luchtvochtigheid ca. 50% heeft bereikt neemt de bevochtigende werking op natuurlijke wijze af.

De W200 heeft geen vervangingsdeleven voor de luchtbevochtiging zoals bevochtigingsfilters of vervangingsfilters, de onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasserbestendig, na reiniging zijn deze weer als nieuw is de luchtbevochtigende capaciteit weer 100%

Het toestel geeft een signaal als het waterreservoir leeg is en deze is eenvoudig weer te vullen.

De 2 werkingsstanden geven u de keuze voor een krachtige werking voor als er bijvoorbeeld niemand aanwezig is en een stille werking als u zelf in de ruimte aanwezig bent.

€ 249,00 € 205,79
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

  • Compacte en effectieve luchtbevochtiger
  • Luchtwassing voor hygiënische werking
  • Geen verspreiding van kalk (geen neerslag van witte stof)
  • Eenvoudig te bedienen
  • 2 werkingsstanden
  • Modern en strak design
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 50 m(meer informatie)
Eigenschappen

Grote watertank voor lange werking

Boneco H680 achterzijde   De 4,5 liter watertank maakt dat het toestel in staat is voor langere tijd te werken zonder dat  deze steeds bijgevuld hoeft te worden
     

Luchtwassing voor krachtige luchtbevochtiging en extra luchtzuiverende werking

Boneco H680 luchtwassende werking  

De W200 verdampt het water door middel van een ronddraaiend bevochtigingsfilter, deze draait langzaam als een wiel door het water aan de onderzijde. Als het gedeelte wat net door het water gegaan is weer naar boven beweegt wordt hier lucht doorheen geblazen waardoor het water in het filter verdampt.

Hiernaast blijven stofdeeltjes en andere partikels in het filter hangen als dit gedeelte van het filter weer door het water draait wordt dit aan het water afgegeven en zakt het naar de bodem van het uitneembare en wasbare waterreservoir. De vervuilingen worden niet meer aan de lucht afgegeven.

 

Ontkalken: Ontkalken van de bevochtiger is een makkelijke klus wat u per 1-2 maanden moet doen. Vul de tank van de W 200 met water. Voeg wat ontkalker toe. Laat de machine en halfuurtje draaien. Gooi het water uit de tank weg en vul opnieuw de tank met schoon water. Voeg een klein beetje wasmiddel (voor de witte was) toe aan de tank en laat de machine een half uur draaien. De mat is nu schoon, spoel de tank en de mat af onder de kraan of onder de douche. Vul de tank weer met schoon water en de bevochtiger kan nu makkelijk weer 1-2 maanden draaien voordat een andere ontkalk beurt nodig is.

Foto/video

Boneco W200 interieur

Specificaties
Specificaties
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik 23
Tankinhoud 4.5
Maximale bevochtigingscapaciteit 350
Permanente watertoevoer Nee
Afmetingen (mm, HxBxD) 280 x 280 x 412
Bevochtigingsprincipe luchtwasser
Geluidsniveau 30-44
Geschikt voor ruimten tot ca. 50
Hygrostaat Ja
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boneco W200 luchtbevochtiger
Uw waardering