Condenswaterpomp Aerial ontvochtigers

Condenswaterpomp voor:

Aerial AD 520 / 540 / 560 / 660 / 580 / 680 ontvochtigers.

De pomp is zonder gereedschap in de ontvochtiger te monteren en is in staat het door de ontvochtiger uit de lucht gecondenseerde water tot 3.5 meter omhoog te pompen.

 

Aerial klimaatbeheersing

v.a. € 520,91 € 430,50
Levertijd op aanvraag
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2
Materiaal Kunststof
Geschikt voor Aerial AD 520 / 540 / 560 / 660 / 580 / 680 ontvochtigers
Opwaartse pomp capaciteit 3.5 m
Voltage 220V / 50Hz
Garantie 2 Jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Condenswaterpomp Aerial ontvochtigers
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?