Coway AP-1008DH HEPA luchtreiniger

Exclusief design HEPA luchtreiniger

Het filterset van dit toestel is ook verkrijgbaar in ons huismerk.

De Coway AP-1008DH is een premium design luchtreiniger die een effectieve luchtzuivering combineert met een exclusief uiterlijk waarin materialen als leer een aluminium worden toegepast. Het exclusieve design maakt dat de AP-1008DH een aanwinst is in ieder interieur.

Door toepassing van 4 speciaal ontwikkelde filters en automatische aansturing door middel van lucht- en licht sensoren is de AP-1008 DH bijzonder effectief tegen vervuilingen als (fijn)stof, bacteriën, virussen, rook, allergenen en pollen.

De AP-1008DH is winnaar van de red dot design Award en de International Design Excellence Award.

 

 

Coway AP-1008DH Design Awards

 

coway luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Momenteel niet leverbaar
€ 499,00 € 412,40

Waarom dit product

 • Premium luchtreiniger met hoogwaardige afwerking en stille werking
 • Voorzijde afgewerkt in leder
 • Automatische en handmatige bediening
 • Weergave luchtkwaliteit door kleur verlichting
 • HEPA-filtratie tegen partikels als fijnstof
 • A3 filter tegen geuren en micro-organismen
 • Hoge bouwkwaliteit
 • CADR-gecertificeerd
 • Capaciteit 303 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 63 m2 (meer informatie)

Effectieve filterwerking met 4 filters

Een optimale reiniging van de binnenlucht wordt bereikt door toepassing van 4 filters:

Filters Coway AP-1008DH luchtreiniger

 • Wasbaar voorfilter, verwijdert stof deeltjes, pluizen en (huisdieren)haren, hiermee wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd.
 • MCC™ medium filter, Het MCC™ (Multi Care Compex) filter combineert de werking van 3 filters;
  • Yellow Dust filter, effectief tegen saharastof, stikstofoxiden , stuifmeel en andere allergenen.
  • Legionella filter, elimineert 99.9% van de legionella bacteriën die door bijvoorbeeld airconditioning systemen in de lucht worden verspreidt.
  • Anti-virus filter, door toepassing van ginkgo extracten en synthetische enzymen elimineert dit filter virussen (zoals griep) en allergenen.
 • Actief koolstoffilter, effectief tegen sigaretterook, luchtjes, vluchtige organische stoffen en formaldehyde (oorzaak Sick Building Syndrome).
 • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacterien, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Meer informatie over de diverse toegepaste luchtfilters.

Continue controle van de luchtkwaliteit

De toestand van de lucht wordt continu gemeten (door een stof & gas sensor) en wordt aangegeven middels weergave van gekleurde verlichting in het gat bovenin de luchtreiniger.

Automatische werking
Aan de hand van de gemeten toestand van de lucht wordt de werking bepaald. Is de mate van vervuiling hoog zal de fan naar de hoogste stand gaan, neemt de vervuiling af wordt een lager toerental gekozen. Is de lucht schoon wordt de fan uitgeschakeld om stroom te besparen, elke 30 minuten wordt de fan weer ingeschakeld om circulatie te behouden en een goede meting van de luchtkwaliteit te kunnen doen.

Lichtsensor voor stille werking ’s nachts
Als de omgeving donker wordt schakelt de AP-1008DH automatisch naar “sleep mode” , hierbij draait de fan op de laagste stand en wordt alle verlichting behalve het “power” lampje uitgeschakeld. Hiermee wordt een stille en stroombesparende werking gegarandeerd.

Compacter en smaller door uniek ontwerp

Door een innovatief design van de luchtkanalen kan de ruimte rond de fan worden verkleind en leidt dit tot een smallere en compactere luchtzuiveraar.

Luchtreiniger Coway AP-1008DH

Door de unieke Coway filters die tot 20% smaller uitvallen dan conventionele filters is de AP-1008DH compacter met een hogere filtercapaciteit.

Luchtreiniger Coway AP-1008DH

Eenvoudige, intuïtieve bediening

De AP-1008DH is eenvoudig te bedienen door het heldere, begrijpbare bedieningspaneel. De AP-1008DH kent 4 bedieningsfuncties:

 • Auto automatische bediening aan de hand van meting van de luchtkwaliteit en hoeveelheid licht
 • Speed handmatige instelling van de fansnelheid in 4 standen
 • Silent stille werking als rust gevraagd is
 • Mood weergave van luchtkwaliteit door verlichting is uit te schakelen


Luchtreiniger Coway AP-1008DH

Stof- en gassensor
De kwaliteit van de lucht wordt continu gemeten door een stof- en een gassensor. De toestand van de lucht wordt weergegeven door de kleur van de verlichting in het ronde gat. Bij automatische bediening wordt de werking van de AP-1008DH hierop automatisch aangepast. Bij handmatige bediening kan de gebruiker aan de hand van de lichtweergave zien wat de toestand van de lucht is en kan de werking van de luchtreiniger hierop aanpassen.

Artificial Intelligence control system
Aan de hand van de data van de lucht- en lichtsensors wordt door het elektronische controle systeem de optimale werking bepaald;

 • Power Saving Mode: Als 10 minuten lang geen vervuiling wordt gemeten wordt naar Power Saving Mode geschakeld waarbij alle functies behalve de controle van de luchtkwaliteit worden uitgeschakeld. Door periodiek de fan in te schakelen wordt de lucht in de ruimte gecirculeerd en wordt als er weer vervuilingen worden gemeten weer naar automatische bediening (Auto Mode) geschakeld.
 • Auto Mode: Automatische bediening van de fansnelheid gerelateerd aan de kwaliteit van de lucht
 • Silent Mode: Stille werking bij lage lichtintensiteit voor een goede nachtrust.

Bedieningspaneel Coway AP-1008DH luchtreiniger

Krachtige, stille en energiezuinige werking door geavanceerde technieken

De energiezuinige BLDC motor bespaart stroom en is zeer stil, dit in combinatie met de geoptimaliseerde luchtstroom door de CFD (Computational fluid dynamics) ontworpen fanbehuizing zorgt voor een krachtige, stille en energiezuinige werking.
 

BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval

BAF certificaat Coway 

De BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval is een certificatie voor producten die aangetoond allergenen tegengaan, verminderen of verwijderen. Het wordt afgegeven door de British Allergy Foundation, de Britse belangenbehartiger van consumenten met allergieklachten.

Coway AP-1008DH luchtzuiveraar BAF goedkeuring

 

Klik op de onderstaande banner om naar de speciale Coway AP-1008 micro site te gaan (Engelstalig):

Coway AP-1008 micro site

 


Coway AP-1008DH luchtzuiveraar


Awards Coway luchtreinigers

Beschikbaarheid:
Momenteel niet leverbaar
Gerelateerde producten