Coway AP-1515G HEPA luchtreiniger

Compacte design luchtreiniger met hoge capaciteit

Coway AP-1515G

De Coway AP-1515G luchtreiniger combineert een fraai design, compacte afmetingenen een grote luchtzuiverende werking. Door de lucht aan twee zijden via twee filtersets aan te zuigen kan het toestel compact uitvallen terwijl er een groot volume lucht gezuiverd wordt.

De AP-1515G is handmatig te bedienen maar kan de luchtzuiverende werking ook automatisch aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit. Daarnaast is de AP-1515G te gebruiken via de Coway IoCare app waarmee de werking van de luchtreiniger te bedienen is en er toezicht te houden is op de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis.

MAX2 filters

De MAX2 filters combineren high-efficiency HEPA filters tegen partikels met volwaardige actieve kool filters tegen geuren, vluchtige stoffen en gassen.

Helaas is de 1515G uitverkocht, een alternatief is de Airbi Space.

Certificaten Coway APM-1010DH

 

coway luchtreiniger

€ 589,00 € 486,78
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

 • Automatische en handmatige bediening
 • Premium bouwkwaliteit
 • Aan te sluiten op WiFi
 • Op afstand te bedienen met app
 • Luchtkwaliteit indicator
 • Vervuilings sensor met LED indicator
 • 5 Standen: Smart, Sleep, Low, Medium en High
 • Smart mode met 3 standen
 • Timer Functie voor 1, 2, 4 en 8 uur
 • Filter lifetime indicator voor zowel de wasbare pre-filter en de Max2 filter
 • Energy Star gecertificeerd en consumeerd 56 watt
 • Lucht doorvoer 561m³
 • Capaciteit 117m² (meer informatie)
 • 5 Jaar garanty

1515G

Weergave van de luchtkwaliteit

De Coway AP-1515G  toont door de kleur van de LED display de luchtkwaliteit; van blauw/groen voor zuivere lucht tot rood/paars voor vervuilde lucht

Aanzuiging van de lucht aan twee zijden

Door de lucht aan twee zijden aan te zuigen is het toestel stiller en geeft het u meer vrijheid van plaatsing van het toestel.

IOCare App

De Coway AP-1515G is WIFI connected en is via een app te bedienen waarbij tevens de toestand van de filters te zien is en u kunt zien wat de luchtkwaliteit in huis is en was gedurende de periode dat het toestel ingeschakeld is. De app is in het Engels en is niet noodzakelijk om het toestel te bedienen.

Luchtkwaliteitssensor voor meting en weergave van de luchtkwaliteit

De Coway AP-1515G is voorzien van een geavanceerde luchtkwaliteitssensor die u in staat stelt de luchtkwaliteit af te lezen via de verlichting van het toestel en de app. De automatische werking van het toestel wordt aangestuurd vanuit de meting van deze sensor die in drie standen van gevoeligheid instelbaar is.

Automatische werking

In de SMART modus wordt de werking van Coway AP-1515G automatisch aangepast aan de gemeten luchtkwaliteit.

Energiezuinige werking

Als het toestel in de SMART modus werkt en de luchtkwaliteit tien minuten lang zeer goed is zal het toestel naar de ECO modus schakelen, hierbij wordt de ventilator uitgeschakeld, de luchtkwaliteitssensor blijft echter de luchtkwaliteit meten en als deze slechter wordt zal de ventilator automatisch weer inschakelen. Als de luchtkwaliteit goed blijft zal de ventilator na 30 minuten weer inschakelen om de lucht in de ruimte te circuleren en hierdoor de luchtkwaliteit goed te kunnen blijven meten. Als de luchtkwaliteit goed blijft zal de ventilator 10 minuten draaien en dan weer voor 30 minuten uitschakelen.

Sleep mode voor werking in de slaapkamer

De verlichting van de luchtkwaliteitsweergave is handmatig in en uit te schakelen en de werking van het toestel is in de slaapstand te zetten waarbij de ventilator op een extra stille werkingsstand zal werken voor werking in een stille en donkere ruimte.

Indicatie van filterlevensduur

De Coway AP-1515G geeft automatisch een signaal als de filters vervangen dienen te worden. In de App is de status van de filters te zien als een percentage tussen nieuw en het punt van vervanging.

MAX-2 Filter

De Coway AP-1515G is voorzien van twee filtersets bestaande uit een voorfilter, lucht verfrissende geactiveerde koolstof filter en een groene HEPA filter.

 • Voorfilter, verwijdert stof deeltjes, pluizen en (huisdieren)haren, hiermee wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd.

 • Actieve kool filter met geur verdrijver, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes. De geurverdrijver zorgt er voor dat de meest hardnekkige geuren en gassen verwijderd worden.

 • HEPA Filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacterïen, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-micrboial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

 

MAX-2

 

 

 

 

 

 

Specificaties
Gewicht (kg) 9,40
Afmetingen 532 x 345 x 345 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
Werkingsstanden 4
Sensoren Stof
Geschikt voor ruimten tot ca. 117 m²
Luchtdoorvoer per uur 561 m³
Stroomverbruik 10 - 57 watt
Voltage 220-240 Volt / 50 Hz
Geluidsniveau 22 - 57 dB
Garantie 5 jaar
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coway AP-1515G HEPA luchtreiniger
Uw waardering
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Doodt een fotokatalytische luchtreiniger schimmels en sporen?
Ja, de UV-lamp doodt schimmels en sporen die door het toestel worden aangezogen, de uitgestoten lucht bevat verschillende oxidatoren die in de gehele ruimte micro-organismen bestrijden.
Wat kan luchtreiniging betekenen bij allergieën?
Hier alle informatie omtrent luchtreiniging bij allergieën op een rijtje.
Please, mind that only logged in users can submit questions