Coway AP-3008FH Professionele luchtreiniger

Professionele luchtreiniger voor grote ruimten

Met een capaciteit van 1.008 m³ per uur is de Coway AP-3008FH de krachtigste HEPA luchtreiniger. De AP-3008FH is geschikt voor gebruik in grote ruimten en in omstandigheden waar de lucht sterk vervuild is of waar zuiver, geurvrije lucht gevraagd is.

De AP-3008FH is CADR gecertificeerd en heeft de hoogst haalbare score wat betreft alledrie de getestte vervuilingen; rook, stof en pollen. Met 2 grote actieve kool filters is de AP-3008FH tevens effectief tegen geuren, vluchtige stoffen en gassen.

De AP-3008FH is ontwikkeld voor gebruik in grote ruimten zoals conferentieruimten, horeca, fitnesstudio's, klaslokalen, kantoren en alle andere ruimten waar krachtige en effectieve luchtzuivering gevraagd is.

De AP-3008FH is niet meer beschikbaar, alternatief is de Airbi Space met hoge capaciteit, sitlle werking en bediening via Wifi.

certificaten Coway AP-3008FH

De Coway toestellen zijn niet meer leverbaar, opvolgers kunt u vinden op de Winix Toestellen pagina

€ 1.395,00 € 1.152,89
Niet in voorraad
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
Eigenschappen

Professionele luchtreiniger voor grote ruimten

De AP-3008FH is ontwikkeld voor inzet in ruimten als kantoren, horeca, conferentieruimten, klaslokalen, fitnesruimten en alle andere ruimten waar een krachtige luchtzuivering gevraagd is, de AP-3008FH heeft een AHAM gecertificeerde ruimtecapaciteit van 64.8 m² waarbij binnen 20 minuten een verbetering van 80% bereikt wordt. In onze ervaring zal de AP-3008FH op zijn effectiefst zijn in ruimten tot circa 100 m².

Coway AP-3008FH grote capaciteit

Meting van luchtkwaliteit en automatische werking

De AP-3008FH is voorzien van stof- en geursensoren die continu de luchtkwaliteit meten, in de automatische werkingsstand wordt de werkingsstand automatisch aangepast aan de gemeten luchtkwaliteit.

Coway AP-3008FH weergave luchtkwaliteit

Continue weergave van de gemeten luchtkwaliteit

De gemeten luchtkwaliteit wordt weergegeven op het bedieningspaneel.

Coway AP-3008FH luchtkwaliteitsmeting

Effectief tegen virussen en micro-organismen

Het HEPA filter is antibacterieel behandeld om de reproductie van de opgevangen micro-organismen op het filter tegen te gaan, hiernaast heeft het Anti-Flu HEPA filter een extra werking tegen virussen door toepassing van extracten van Ginko en Japanse gewassen.

Coway AP-3008FH antiflu HEPA fillter

Krachtige luchtzuivering met 5 filters

De AP-3008FH is voorzien van 5 filters voor optimale luchtzuivering onder alle omstandigheden:

  • Wasbaar voorfilterverwijdert stof deeltjes, pluizen en (huisdieren)haren, hiermee wordt de levensduur van de achterliggende filters verlengd.
  • Medium filter; deze filtert fijnere stofdeeltjes, dit is een extra stap om de achterliggende filters te ontlasten, rook, teer, oliemist en dergelijke vervuilingen worden door dit filter opgevangen.
  • Filter tegen micro-organismen; dit filter is speciaal ontwikkeld om bacteriën, virussen en schimmels op te vangen en te voorkomen dat deze kunnen reproduceren.
  • Anti-Flu HEPA filterdeze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacterien, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
  • Actieve kool filteractieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

Coway AP-3008FH filterset

Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH
Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH
Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH Coway AP-3008FH

 

BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval

BAF certificaat Coway 

De BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval is een certificatie voor producten die aangetoond allergenen tegengaan, verminderen of verwijderen. Het wordt afgegeven door de British Allergy Foundation, de Britse belangenbehartiger van consumenten met allergieklachten.

Coway AP-1008DH luchtzuiveraar BAF goedkeuring

 

 

Awards Coway luchtreinigers

Foto/video

Coway AP-3008FH

Specificaties
Specificaties
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Geschikt voor ruimten tot ca. 130 m³
Luchtdoorvoer per uur 1008 m³
Gewicht (kg) 24,50
Afmetingen (mm, HxBxD) 920 x 600 x 410 mm
Geluidsniveau 31.2 - 52.5 dB
Voltage 220 - 240 V
Stroomverbruik < 106 Watt
Automatische werking Ja
Sensoren Stof
Werkingsstanden 5
CADR-waarde stof 450
Ruimtecapaciteit binnen 20 minuten volgens AHAM 64.8
CADR-waarde pollen 450
Garantie 2 Jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coway AP-3008FH Professionele luchtreiniger
Uw waardering
(2)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Did you find what you were looking for?