Coway Custom filter formaldehyde

Custom Formaldehyde filter t.b.v. Coway toestellen

Formaldehydefilter elimineert de oorzaak van het sickbuildingsyndroom, het is effectief tegen formaldehyde (HCHO) en vluchtige organische stoffen (VOC). Voorbeelden van vluchtige organische verbindingen zijn oplosmiddelen zoals styreen, xyleen, benzeen en tolueen. Dergelijke stoffen komen veel voor in recent gebouwde panden. Door het gebruik van Pt (platina) en actieve kool voorkomt het filter problemen als hoofdpijn, irritatie aan ogen, neus en luchtwegen.

€ 29,95 € 24,75
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Luchtreinigingselementen Formaldehyde filter
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coway Custom filter formaldehyde
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?