Duux Bora Smart ontvochtiger

Smart ontvochtiger met actieve kool filter en automatische werking

De Duux Bora ontvochtiger is de ideale oplossing om vochtproblemen in huis aan te pakken. Met een capaciteit van 20 liter per dag en een 4 liter watertank, biedt deze ontvochtiger krachtige prestaties en gemak. Met de ingebouwde hygrostaat is de gewenste luchtvochtigheid instelbaar tussen 30% en 80%.

Daarnaast is de Duux Bora voorzien van een actieve kool filter om geuren te absorberen en heeft de Boraeen stijlvol design dat in elk interieur past.

Met wifi-connectiviteit en een handige app-bediening is de ontvochtiger eenvoudig op afstand te bedienen. Geniet van een comfortabele woonomgeving met de Duux Bora ontvochtiger.

Duux

Beschikbaarheid:
In bestelling
Special Price € 349,00 € 288,43 Regular Price € 349,99
- +

Waarom dit product

  • Condensatie ontvochtiger
  • Wifi-connected voor bediening via app
  • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 35 - 80% in stappen van 5%
  • 4 liter watertank
  • Verrijdbaar op zwenkwielen
  • Aansluiting voor permanente waterafvoer
  • Auto-defrost ontdooiing
  • Betrouwbaar en effectief
  • Capaciteit 20 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m³ (meer info)

Smart ontvochtiger met actieve kool filter en automatische werking

Duux Bora Smart

 

Hoogwaardige capaciteit van 20 liter per dag

De Duux Bora ontvochtiger beschikt over een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit van maar liefst 20 liter per dag. Dit maakt de Bora gschikt voor vochtige kelders, muffe kamers of condensatieproblemen, de Duux Bora kan het vocht efficiënt en effectief uit de lucht verwijderen.

Ruime 4 liter watertank

De capaciteit van 20 liter per dag doet vermoeden dat een reservoir van 4 liter erg klein is, maar een ontvochtiger haalt alleen maar zoveel water uit de lucht bij een zeer hoge luchtvochtigheid en temperatuur (80%, 30°C, bij deze waarden worden de capaciteiten van de meeste ontvochtigers opgegeven), een watertank van 4 liter is groot genoeg om de ontvochtiger voor enkele dagen te laten werken zonder het reservoir te hoeven legen.

Ingebouwde hygrostaat voor optimale luchtvochtigheid

De Duux Bora is uitgerust met een ingebouwde hygrostaat waarmee de gewenste luchtvochtigheid in eenvoudig instelbaar is.. Met een instelbereik tussen 30% en 80% kun je de ontvochtiger afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de ideale vochtigheidsniveaus behouden.

Actieve kool filter voor geurabsorptie

Naast het verwijderen van overtollig vocht, is de Duux Bora ook voorzien van een actieve kool filter. Deze filter absorbeert ongewenste geuren, waardoor u kunt genieten van een frisse en aangename woonomgeving.

Wifi-connected met handige app-bediening

Dankzij de wifi-connectiviteit van de Duux Bora kun je deze ontvochtiger eenvoudig bedienen via de bijbehorende app op een smartphone. Hiermee is de luchtvochtigheid in de ruimte te bekijken en in te stellen. Dit is met name prettig als de ontvochtiger wordt gebruikt om waardevolle objecten te beschermen zodat u de luchtvochtigheid permanent kunt controleren. Stel de gewenste instellingen in, bekijk realtime gegevens en pas de ontvochtiger aan op basis van uw behoeften.

Stijlvol en tijdloos design

De Duux Bora ontvochtiger combineert functionaliteit met een stijlvol en tijdloos design. Het strakke en moderne uiterlijk past perfect in elk interieur, terwijl de duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur. Met de Duux Bora haalt uniet alleen een krachtige ontvochtiger in huis, maar ook een esthetisch aantrekkelijk apparaat.

Duurzaam R290 koelmiddel

De Duux Bora maakt gebruik van het duurzame R290 koelmiddel. Dit koelmiddel heeft een lage milieubelasting en draagt bij aan een groenere toekomst. De GWP (Global Warming Potential) waarde van R290 is het laagste van alle koelmiddelen.

Geluidsarme nachtstand met een geluidsniveau van 45dB

In de nachtstand zorgt de Duux Bora voor geluidsarme werking met een geluidsniveau van slechts 45dB.

Timer voor geprogrammeerde uitschakeling

Met de handige timerfunctie van de Duux Bora is de ontvochtiger instelbaar om op een bepaald tijdstip uit te schakelen. Dit is vooral handig wanneer u de ontvochtiger wilt laten werken terwijl u niet thuis bent, zodat u energie kunt besparen en toch een optimale luchtvochtigheid kunt behouden.

Aansluiting voor permanente waterafvoer

Voor een nog groter gebruiksgemak is de Duux Bora voorzien van een aansluiting voor permanente waterafvoer. Hiermee is de ontvochtiger rechtstreeks aan te sluiten op een afvoer, zodat de watertank niet handmatig geleegd hoeft te worden. Dit is vooral handig in ruimtes waar continu ontvochtigen nodig is.

Beschikbaarheid:
In bestelling
Gerelateerde producten