Duux Tube Smart luchtreiniger

Elegante WIFI-connected luchtreiniger met hoge capaciteit

Schone lucht is essentieel voor een gezonde leefomgeving, vooral in onze huizen waar we veel tijd doorbrengen. Het inademen van schone lucht kan helpen om allergieën, astma en andere gezondheidsproblemen te verminderen. Een luchtreiniger kan helpen om de lucht in huis te zuiveren en te verfrissen. De Duux Tube Smart luchtreiniger combineert een zeer hoge capaciteit met een slank, modern design en slimme functionaliteit voor krachtige, stille en effectieve luchtzuivering.

Slim design, hoge capaciteit

Het toren design maakt het mogelijk een cilindervormig filter te gebruiken, het grote voordeel hiervan is dat hiermee een bijzonder groot filteroppervlak gecreeerd wordt, en voor alle luchtreinigers geldt; hoe groter het filter, hoe beter de werking. Een groter filter staat een grotere luchtstroom toe, waardoor er meer lucht gezuiverd wordt en daarnaast is de capaciteit om vervuilingen te absorberen groter, wat een langere levensduur van het filter waarborgt. De capaciteit van 550 m³ per uur is bijzonder groot voor een compacte luchtreiniger zoals deze Tube Smart.

Geavanceerde functies

De Duux Tube Luchtreiniger is uitgerust met slimme functies voor gemakkelijk gebruik. Het apparaat heeft een touch-display voor het instellen van de verschillende werkingsstanden en het aflezen van de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur. Het apparaat heeft ook een automatische modus die de luchtreiniger aanpast aan de luchtkwaliteit in de ruimte. De luchtreiniger kan ook worden bediend met een app op de smartphone, in de app is tevens de luchtkwaliteit in PM2.5, luchtvochtigheid en temperatuur af te lezen.

Fraaie vormgeving

De Duux Tube luchtreiniger heeft een fraai design dat in vrijwel elke kamer past. Het slanke en minimalistische ontwerp van de luchtreiniger zorgt ervoor dat het apparaat niet alleen functioneel is, maar ook een aanwinst voor het interieur. De combinatie van het matzwarte of witte oppervlak en het geborstelde aluminium op de bovenkant van de luchtreiniger geeft het apparaat een strakke en moderne uitstraling.

Duux

Beschikbaarheid:
In bestelling
€ 269,99 € 223,13
- +

Waarom dit product

 • Combineert een grote capaciteit met een compact design
 • Automatische, handmatige bediening en te bedienen via app
 • Luchtkwaliteit te monitoren via app
 • HEPA-filtratie en actieve kool filter
 • Fraai design met hoogwaardige materialen en afwerking
 • WIFI connected
 • Zeer groot filter voor effectieve werking en lange onderhoudsinterval
 • Capaciteit 550 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 110 m2 (meer informatie)

Elegante WIFI-connected luchtreiniger met hoge capaciteit

Een geavanceerde Luchtreiniger met hoogwaardige filters

De Duux Tube Luchtreiniger maakt gebruik van een meertraps filtratiesysteem om de lucht in huis te zuiveren. De Tube is uitgerust met een voorfilter om grotere deeltjes zoals stof en haar op te vangen. Het apparaat bevat ook een actieve koolstoffilter die gassen en geuren absorbeert, en een HEPA-filter die microscopisch kleine deeltjes zoals pollen, bacteriën en virussen opvangt. Het HEPA-filter heeft een efficiëntie van 99,97% voor deeltjes tot 0,3 micron groot. Deze partikelgrootte staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS), zowel grotere als kleinere (fijn)stofpartikels zijn door een HEPA filter eenvoudiger te zuiveren en hiervan zal dus een nog hoger percentage gefilterd worden.

Duux Tube Smart luchtzuiveraar

Krachtig en Stil

De Duux Tube Luchtreiniger heeft een hoge CADR (Clean Air Delivery Rate) van 550 m³ per uur.  Ondanks de krachtige prestaties is de luchtreiniger stil in gebruik, met een geluidsniveau van slechts 35 decibel in de laagste stand.

De capaciteit om 550 m³ lucht per uur te zuiveren maakt de Tube Smart effectief:

 • in ruimten tot ca. 44 m² (110 m³) onder zware omstandigheden, zoals tegen sigarettenrook of voor gebruik door personen met luchtwegklachten zoals COPD of astma.
 • in ruimten tot ca. 64 m² (158 m³) onder middelware omstandigheden, zoals daar waar een huisdier aanwezig is of op een kantoor waar dichtbij ook een werkplaats is
 • in ruimten tot ca. 110 m² (275 m³) onder milde omstandigheden, bijvoorbeeld in een woning vlakbij een snelweg of industrie, daar waar er geen duidelijk te bespeuren vervuilingen zijn maar waar een stuk extra zekerheid voor een gezond binnenklimaat gevraagd is.

Slimme functies voor eenvoudige inzet en effectieve werking.

De Duux Tube Luchtreiniger is ook uitgerust met slimme functies voor gemakkelijk gebruik. Het apparaat heeft een touch-display voor het instellen van de verschillende standen en het aflezen van de luchtkwaliteit. Het apparaat heeft ook een automatische modus die de luchtreiniger aanpast aan de luchtkwaliteit in de ruimte. De luchtreiniger kan ook worden bediend met een app op de smartphone.

Overzicht van de eigenschappen:

 • Compact design: De Duux Tube luchtreiniger heeft een slank en compact ontwerp, waardoor hij gemakkelijk in elke ruimte past en niet veel ruimte inneemt.

 • Effectieve luchtzuivering: De luchtreiniger is uitgerust met een krachtig HEPA-filter dat 99,97% van de deeltjes in de lucht kan filteren, inclusief stof, pollen, allergenen en bacteriën.

 • Eenvoudige bediening: Met slechts één knop is de Duux Tube luchtreiniger zeer eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen uit twee snelheden: laag of hoog.

 • Stille werking: De luchtreiniger is ontworpen om stil te werken, waardoor het apparaat ideaal is voor gebruik in slaapkamers en andere ruimtes waar rust en stilte gewenst zijn.

 • Energiezuinig: De Duux Tube luchtreiniger is zeer energiezuinig en verbruikt slechts 3,5 watt in de laagste stand en 7 watt in de hoogste stand.

 • Nachtlampje: De luchtreiniger heeft een ingebouwd nachtlampje, dat een zacht licht uitstraalt dat kan helpen bij het creëren van een rustgevende en ontspannende sfeer in de slaapkamer.

 • Gemakkelijk schoon te maken: Het apparaat is zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het HEPA-filter kan eenvoudig worden vervangen en de buitenkant kan worden afgeveegd met een vochtige doek.

Beschikbaarheid:
In bestelling
Gerelateerde producten