ECOR PRO D950 85 Liter zwembad ontvochtiger

De Ecor Pro D950 85L is een professionele ontvochtiger ontworpen voor gebruik bij indoor zwembaden maar is ook inzetbaar in andere grote ruimtes waar de luchtvochtigheid op peil gehouden dient te worden. De D950 heeft een breed scala aan functies. In tegenstelling tot de meeste ontvochtigers is de D950 inwendig gecoat, dit is ter bescherming van de bijtende werking van het in zwembadwater gebruikte chloor.

De D950 is een relatief slanke machine voornamelijk bestaande uit metaal en word voornamelijk gebruikt in publieke ruimte. In te zetten in verschillende situaties zoals bijv. zwembaden, kleedruimtes, spa's, fitness studio's en opslagruimte van waardevolle goederen. De D950 is ontworpen voor plaatsing tegen de muur maar wel rustend op de vloer.

Een stille roterende compressor ontvochtiger met een stalen constructie en plastic roosters. Lucht circulatie van de voorzijde naar de bovenzijde. Verwijder het achter paneel om de afvoer aan de linker/rechter zijde of onderkant te geleiden. Ecor Pro heeft de D950 ontworpen als een economische oplossing voor het ontvochtigen van zwembaden of het drogen van commerciële ruimtes. (+35°C to +7°C)

Ecor Pro

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
€ 1.789,00 € 1.478,51
- +

Waarom dit product

 • Krachtige ontvochtiger voor wandmontage
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar op 4 niveau's
 • Onderhoudsarm
 • Twee ventilator snelheden
 • Auto restart na stroomuitval
 • Geschikt voor zwembaden maar ook fitnessruimte, sauna's, sporthallen en andere ruimten waar een professionele ontvochtiger gevraagd wordt.
 • Capaciteit 85 liter per dag
 • Geschikt voor zwembaden met een oppervlakte tot ca. 60 m² afhankelijk van ruimte- en watertemperatuur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 1.100 m³ (meer info)
 • Ontworpen in het Verenigd Koninkrijk.
 • De D950 is ontworpen voor duurzame inzet door gebruikmaking van hoogwaardige componenten en materialen.
 • De luchtstroom is in twee standen in te stellen voor stille of extra krachtige werking.
 • Compact, misschien wel meest compacte 85 liter zwembad ontvochtiger op de markt.
 • De ontvochtiger heeft twee uitwasbare stoffilters die makkelijk te bereiken zijn aan de voorzijde. Mits met zorg behandeld hoeven deze filters niet vervangen te worden.
 • Via de achterzijde heeft u makkelijke toegang tot de belangrijkste componenten voor eenvoudig onderhoud van het toestel.
 • Het Easy Gas ventiel maakt dat het koelsysteem hervulbaar is voor duurzame werking.

 

De ontvochtiger dient op de vloer geplaatst en aan de muur bevestigd te worden, dit om kantelen te voorkomen. Het is belangrijk om minimaal een ruimte van 60cm tussen het bovenste rooster en het plafond te houden, dit om te voorkomen dat de koude lucht weer terug de machine in circuleert.

Ecor Pro

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
Specificaties
Gewicht (kg) 39
Professioneel inzetbaar Nee
Afmetingen 660 x 750 x 345 mm
Functioneert bij temperaturen van +7°C tot +35°C
Ontvochtigingscapaciteit bij 30°C / 80% luchtvochtigheid in liter per dag 76 L
Ontvochtigingscapaciteit < 81 L
Aansluiting voor afvoer Ja
Hygrostaat Ja
Automatische restart Ja
Geschikt voor onverwarmde ruimten tot (in m3) 700 m³
Geschikt voor verwarmde ruimten tot (in m3) 1100 m³
Geluidsniveau 51 t/m 53 dB
Lengte stroomkabel 2 m
Stroomverbruik 1250 W
amperage 5,6 Amp
Voltage 220 - 240 V / 50Hz
Certificatie CE, RoHS, Intertek
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ECOR PRO D950 85 Liter zwembad ontvochtiger
Uw waardering
Klantvragen
Wat is oxidatie en hoe elimineert het geuren?
Oxidatie is een chemisch proces waarbij een stof elektronen afgeeft aan een andere stof waarbij het oxidatiegetal van de eerste toeneemt en resulteert in een verandering van toestand. Geuren en vervuilingen transformeren tot reukloos koolstof dioxide en de ozon reduceert tot gewone zuurstof.
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen?
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen? De kwaliteit van de lucht om ons heen en de vochtigheid ervan spelen een grote rol bij de bescherming tegen ziekteverwekkers. Hoe minder de lucht vervuild is, hoe kleiner het risico dat we ons lichaam binnendringen. Het is ook erg belangrijk om voldoende luchtvochtigheid te behouden. Als de lucht droog is, drogen onze ademhalingsslijmvliezen of ogen uit en verliezen ze hun afweer tegen bacteriën, virussen en andere stoffen. Zo hebben luchtreinigers en luchtbevochtigers een onvervangbare plaats in het geval van immuunproblemen.
Wat is ozon?
Ozon (Trizuurstof, O3) is een blauwachtig gas, het is een geactiveerde vorm van zuurstof die bestaat uit drie zuurstof atomen in plaats van twee. Deze actieve moleculen zijn instabiel en zoeken stabiele (geur)moleculen om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. Ozon is bekend als een gas dat ontstaat bij smog en warmere temperaturen, daarom heeft het vaak een negatieve associatie bij mensen, het is echter een natuurlijke luchtzuiveraar zonder welke leven op aarde niet mogelijk zou zijn. Ook in de bergen en op grote hoogten is het ozonniveau hoger, plaatsen die bekend staan om hun zuivere lucht.
Wat kunt u doen tegen hooikoorts?
Wat u tegen hooikoorts zou kunnen doen is het volgende. Hooikoorts wordt veroorzaakt door in de pollenkalender aangegeven pollen en een allergie hiervoor. Deze pollen kunt u uit de lucht filteren met een luchtreiniger die voorzien is van een HEPA-filter. Welke luchtreinigers uitermaten geschikt zijn voor het filteren van deze pollen vindt u hier. Meer informatie over HEPA-luchtreinigers vindt u hier.
Gerelateerde producten