F7 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm

F7 voorfilter voor een langere levensduur van het HEPA en/of actieve kool filter

Het F7 voorfilter verlengt de levensduur van het HEPA filter of het actieve kool filter door de het grootste deel van de deeltjes en vette (rook)dampen te filteren, hierdoor hoeft het achterliggende filter alleen nog de zeer kleine (fijn)stofdeeltjes en/of de geuren/gassen te filteren.

Het filter bestaat uit een schuimplastic voorfilter en een F7 filter. Het schuimplastic filter haalt de grootste deeltjes uit de lucht en het F7 filter haalt de kleinere deeltjes uit de lucht zodat alleen het fijnstof overblijft voor het HEPA filter

Met een stofzuiger is het schuimplastic voorfilter te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F7 filter, als het witte F7 filter op een gegeven moment helemaal donkergrijs is zal het te vervangen zijn.

Het F7 voorfilter maakt deel uit van de stoffilterset voor de PureAirPro 1200 model 2016-2019, standaard filterset, de formaldehyde filterseten de actieve kool geurfilterset van de PureAirPro 1200 model 2019 en de standaard filterset voor de PureAirPro 1200 met het extra diepe filterdeksel.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 50mm.

Het voorfilter is tevens los te bestellen.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 133,10 € 110,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,80
Afmetingen 405 x 405 x 50 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter, F7 voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F7 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions