Filters voor luchtbehandelingssystemen

Deze filters zijn geschikt om geplaatst te worden op ronde buizen van luchtbehandelingssystemen, buisventilatoren en alle andere soorten ventilatiesystemen of luchtbehandelingskasten met ronde aansluitingen of buizen.

per pagina

Voorfilter voor HEPA en actieve kool filters

Het voorfilter verlengt de levensduur van het HEPA filter of het actieve kool filter door de het grootste deel van de deeltjes en vette (rook)dampen te filteren, hierdoor hoeft het achtterliggende filter alleen nog de zeer kleine (fijn)stofdeeltjes te filteren.
€ 9,50 Excl. Btw: € 7,85

Actieve kool geur/stof filter

Universeel wasbaar actieve koolstof filter voor geurbestrijding. Het filter is te gebruiken met o.a. luchtbehandelingssystemen en buisventilatoren, kan zowel aan de inlaat- als de uitlaatkant gemonteerd worden en is met water te reinigen en heeft hierdoor een zeer lange levensduur.
€ 199,00 Excl. Btw: € 164,46

HEPA fijnstoffilter

Universeel wasbaar HEPA filter voor luchtbehandelingssystemen met grote effectiviteit, kan zowel aan de inlaat- als de uitlaatkant gemonteerd worden. Het filter is met water wasbaar voor hernieuwde inzet en hierdoor een zeer lange levensduur.
€ 239,00 Excl. Btw: € 197,52