Deze filterset is geschikt voor de AirExchange 750-T, 600-T, Inbouwunit & Aanzuigunit modellen. De filter is eenvoudig uit te wisselen en kan in een handomdraai worden geïnstalleerd. Vervang de filter minimaal ééns per jaar voor een optimale reiniging.

De filterset bestaat uit:

  • Antibacteriële Pre-filter met vezelgaasstof en sterilisatievliesstof
  • HEPA H13 antimicrobieel peptidefilter met een totale oppervlakte van wel 6.8m2.
  • Carbon filter met geactiveerd koolstof
  • Fotokatalytische Ti02 (Titanium Dioxide) filter met natuurlijke ionisator
  • UV-C (253.7nm golflengte ultraviolet) lamp
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 168,19 € 168,19
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 2
Afmetingen 240 x 240 x 405 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Actieve kool filter, Fotokatalytisch filter, Antibacterieel filter, UV lamp
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filterset AirExchange 600-T/750-T
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.

Gerelateerde producten