Complete filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 luchtreiniger, 175mm diep

Complete filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger met extra diep filterdeksel, bestaande uit;

  • Prefilter, verwijdert de grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen en is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter en daarmee tevens de achterliggende filters.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare in de lucht zwevende deeltjes voordat deze het HEPA filter kunnen bereiken, door deze uit de lucht te filteren wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd. De diepte van dit filter is 50mm.
  • HEPA filter, deze verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes.Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter. De diepte van dit filter is 50mm.
  • 3kg Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes. De diepte van dit filter is 75mm.

Ten opzichte van de standaard filterset (125mm diep) van de PureAirPro 1200 is het actieve kool filter 3 maal zo groot, dus met name de absorberende werking van geuren, vluchtige stoffen en gassen wordt vergroot.

Het F5 voorfilter is ook los te bestellen, net als het schuimplastic prefilter.

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte is 175mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, maar is gemiddeld 6-12 maanden.

€ 240,79 € 199,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht 4,50
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Complete filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 luchtreiniger, 175mm diep
Uw waardering