Filterset Winix P450

  • 4x Medium Koolstof filter, deze absorbeert geuren zoals kookluchtjes, rook- en huisdiergeuren, het filter fungeert tevens als voorfilter om de grotere stofdeeltjes te filteren om de levensduur van het HEPA filter te verlengen. Het is aan te raden het filter elke 3 maanden te vervangen, daarom zitten er 4 in de set.
  • 1x HEPA filter, deze verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes.Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.

Winix luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 69,00 € 57,02
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Luchtreinigingselementen H13 HEPA-filter, Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filterset Winix P450
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.

Gerelateerde producten