Filterset Winix U300

Complete filterset t.b.v. de Winix U300 luchtreiniger


Bekijk ons voordeligere alternatief van PureAirParts: Filterset Winix U300

De filterset bestaat uit:

  • Pre-filter, Het (plastic) voorfilter vangt de grovere stofdelen zoals pluizen en (huisdieren)haren. Om accumulatie van bacteriën en schimmels te voorkomen is in het plastic voorfilter een antibacterieel materiaal toegepast. Het voorfilter is uitwasbaar of met de stofzuiger te reinigen. Het filter verhoogd de levensduur van het achterliggende HEPA filter verlengd.

  • HEPA filter, dit effectieve filter verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Dit formaat van fijnstofdeeltjes staat ook wel bekend als de "Most Penetrating Particle Size" (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn makkelijker te filteren dan deze specifiekere fijnstofdeeltjes. Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is 1/1000e deel van een millimeter.

  • Actieve kool filter, actieve kool is een behandelde koolstof die de speciale eigenschap heeft om een tal van stoffen tot zich te binden. Het actieve kool filter heeft een honingraatstructuur waarin honderden losse korrels actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool heeft een sterk absorende functie. Het kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden m². Hierdoor is het in staat een verscheidenheid van stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter zeer effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

De afmetingen van de filtercassette zijn 416 x 321 x 55 mm (HxBxD).

Winix luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
In bestelling
€ 69,00 € 57,02
- +
Gerelateerde producten