Afzuiger kit PureAirPro 1200 1-arm

PureAirPro 1200 1-armige afzuigset

Met deze kit is de PureAirPro 1200 luchtreiniger om te bouwen tot een afzuiger die te gebruiken is om geuren, gassen, damp, rook en (fijn)stof af te zuigen.

De kit bestaat uit:

  • Een semi-flexibele arm (180cm)
  • Een RVS afzuigtrechter (26cm) met afsluitklep
  • Een verzinkte plaat voor montage op het deksel van de PureAirPro 1200 met montagestuk voor de arm
  • 4 zwenkwieltjes om het toestel eenvoudig te kunnen verplaatsen

Een nuttige accessoire voor de PureAirPro 1200 met afzuigkit is de bekabelde afstandbediening, hiermee is het toestel in- en uit te schakelen en is het vermogen te regelen. Door de afstandbediening bijvoorbeeld op de werktafel te plaatsen is deze eenvoudig en naar behoefte te bedienen.

het gebruik van een slang om de afgezogen lucht af te voeren kan ook een nuttig accessoire zijn, om bijvoorbeeld zonder filter vervuilingen af te voeren of de gezuiverde lucht verderop of buiten de ruimte uit te blazen. In een kleine ruimte kan het namelijk zijn dat de uitgeblazen lucht een dermate luchtverplaatsing geeft dat het de afzuiging verstoren kan.

De afzuigkit is te gebruiken met de standaard filterset en deksel, maar ook met het extra diepe filterdeksel om het gebruik van een diepere filterset mogelijk te maken, om bijvoorbeeld diepere actieve kool filters te bevatten voor meer werking tegen geuren en gassen of diepere HEPA of F7 filters voor een langere levensduur bij gebruik tegen (fijn)stof.

PureAirPro luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 266,20 € 220,00
- +
Gerelateerde producten