Afzuiger kit PureAirPro 1200 1-arm

PureAirPro 1200 1-armige afzuigset

Met deze kit is de PureAirPro 1200 luchtreiniger om te bouwen tot een afzuiger die te gebruiken is om geuren, gassen, damp, rook en (fijn)stof af te zuigen.

De kit bestaat uit:

  • Een semi-flexibele arm (180cm)
  • Een RVS afzuigtrechter (26cm) met afsluitklep
  • Een verzinkte plaat voor montage op het deksel van de PureAirPro 1200 met montagestuk voor de arm
  • 4 zwenkwieltjes om het toestel eenvoudig te kunnen verplaatsen

Een nuttige accessoire voor de PureAirPro 1200 met afzuigkit is de bekabelde afstandbediening, hiermee is het toestel in- en uit te schakelen en is het vermogen te regelen. Door de afstandbediening bijvoorbeeld op de werktafel te plaatsen is deze eenvoudig en naar behoefte te bedienen.

het gebruik van een slang om de afgezogen lucht af te voeren kan ook een nuttig accessoire zijn, om bijvoorbeeld zonder filter vervuilingen af te voeren of de gezuiverde lucht verderop of buiten de ruimte uit te blazen. In een kleine ruimte kan het namelijk zijn dat de uitgeblazen lucht een dermate luchtverplaatsing geeft dat het de afzuiging verstoren kan.

De afzuigkit is te gebruiken met de standaard filterset en deksel, maar ook met het extra diepe filterdeksel om het gebruik van een diepere filterset mogelijk te maken, om bijvoorbeeld diepere actieve kool filters te bevatten voor meer werking tegen geuren en gassen of diepere HEPA of F7 filters voor een langere levensduur bij gebruik tegen (fijn)stof.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 235,95 € 195,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Diameter 260 mm
Afmetingen 1800mm lang
Geschikt voor PureAirPro 1200
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afzuiger kit PureAirPro 1200 1-arm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?