Formaldehyde filter t.b.v. PureAirPro 1200 - 75mm

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. De diepte van dit filter is 75mm, actieve kool gradatie is CTC 80.

Formaldehyde

De toevoeging van platina (Pt) aan het actieve kool vergroot de effectiviteit tegen formaldehyde en verwante vluchtige stoffen in grote mate, de absorberende capaciteit van het filter is hiermee een veelvoud van dat van een standaard actieve kool filter (tot het 100-voudige). 

Het filter kan gebruikt worden om zelf een (geur)filterset voor de PureAirPro 1200 (of een willekeurige luchtreiniger waar de filters in passen) samen te stellen. De standaard filtersets zijn een combinatie van een stoffilter en formaldehyde filters, voor extreme toepassingen of waar de lucht afgezien van geuren/gassen schoon is kunt u er voor kiezen om alleen formaldehyde te gebruiken.

De PureAirPro 1200 heeft in de uitvoering van 2016-2019 (met ronde inlaat) ruimte voor een 100mm diepe filterset, de uitvoering vanaf 2019 (met vierkante inlaat) heeft ruimte voor een 125mm diepe filterset en met de los leverbare extra diepe voorkap (passend op alle PureAirPro 1200 toestellen) heeft ruimte voor een 175mm diepe filterset.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 75mm.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 180,29 € 149,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 3
Voltage 220V / 50Hz
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Formaldehyde filter t.b.v. PureAirPro 1200 - 75mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?