Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, 2016-2019

Formaldehyde / Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200

Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger voor gebruik tegen geuren, vluchtige stoffen, dampen en gassen. Bestaande uit een voorfilter en een 3kg actieve kool filter.

Het F5 voorfilter is ook los te bestellen, net als het schuimplastic prefilter.

De afmetingen van het filter zijn 405 x 405 mm en de totale diepte is 100 mm.

De levensduur varieert, met een gemiddelde van 6-12 maanden.

 

PureAirPro luchtbehandeling

€ 216,59 € 179,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Eigenschappen

Actieve kool geurfilterset voor PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger, inclusief:

  • Een voorfilter, die grotere stofdeeltjes verwijdert tijdens schuren, zagen of slijpen en kan worden gestofzuigd, geblazen of gereinigd, dit "voorfilter" heeft de levensduur van het F5 filter verlengd, dus ook de levensduur van het filter erachter verlengt.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare deeltjes in de lucht voordat ze het actieve koolstoffilter bereiken, filtert ze uit de lucht, verlengt de levensduur van het actieve koolstoffilter
  • 3kg actief koolfilter, actieve kool is een speciaal behandelde kool met de eigenschap verschillende stoffen te kunnen binden. Een actief koolfilter is een honingraatstructuur die honderden losse actieve koolbolletjes bevat. Actieve kool is een sterk absorberend middel. Het kenmerk van actieve kool is dat het oppervlak erg groot is en dat het oppervlak van één gram vast materiaal enkele honderden vierkante meters kan bereiken. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen te binden en is het actief koolfilter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename geuren.

Deze filterset is voor PureAirPro 1200 met ronde inlaatfilterkap: De PureAirPro 1200 met vierkante inlaat maakt gebruik van een 25 mm diep filterpakket.

PureAirPro 1200 luchtreiniger

De PureAirPro 1200 met vierkante inlaat gebruikt een 25mm diepere filterset.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 3,50
Afmetingen 405 x 405 x 100 mm
Geschikt voor PureAirPro 1200, model 2016-2019
Luchtreinigingselementen Voorfilter, F5 voorfilter, Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, 2016-2019
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?