Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, model 2019<

Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger bestaande uit;

  • Prefilter, verwijdert de grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen en is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter en daarmee tevens de achterliggende filters.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare in de lucht zwevende deeltjes voordat deze het actieve koolfilter kunnen bereiken, door deze uit de lucht te filteren wordt de levensduur van het actieve koolfilter verlengd
  • 3kg Formaldehyde actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en  is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes. Om formaldehyde te absorberen heeft de actieve kool een extra behandeling ondergaan waarbij organische elementen als ethyleen glycol (EG), 1,6-hexanediol (1,6HD), polyethyleen glycol (PEG) aan de actieve kool zijn toegevoegd. Hierdoor neemt de werking tegen formaldehyde sterk toe en hierdoor wordt ook de absorbtie van andere vluchtige stoffen vergroot.

Het schuimplastic voorfilter is ook los te bestellen.

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte is 125mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

Deze filterset is geschikt voor de PureAirPro 1200 met de filterdeksel met vierkante inlaat:

PureAirPro 1200 luchtreiniger

De PureAirPro 1200 met ronde inlaat gebruikt een 25mm minder diepe filterset.

 

€ 216,59 € 179,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht 3,50
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, model 2019<
Uw waardering