Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep

Formaldehyde / Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 - 175mm

Actieve kool geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger voor gebruik tegen geuren, vluchtige stoffen, dampen en gassen. Bestaande uit een voorfilter en een 3kg actieve kool filter.

Het F5 voorfilter is ook los te bestellen, net als het piepschuim voorfilter.

De afmetingen van het filter zijn 405 x 405 mm en de totale diepte is 175 mm.

De levensduur varieert, met een gemiddelde van 6-12 maanden.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 277,09 € 229,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Eigenschappen

Formaldehyde filterset voor PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger met extra diepte filterdeksel inclusief:

  • Een voorfilter, die grotere stofdeeltjes verwijdert tijdens schuren, zagen of slijpen en kan worden gestofzuigd, geblazen of gereinigd, dit "voorfilter" heeft de levensduur van het F5 filter verlengd, dus ook de levensduur van het filter erachter verlengt.

  • Het F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare deeltjes in de lucht voordat ze het actieve koolstoffilter bereiken, filtert ze uit de lucht, waardoor de levensduur van het actieve koolstoffilter wordt verlengd. De diepte van dit filter is 75 mm.
  • 4 kg formaldehydefilter, de toevoeging van platina (Pt) aan actieve kool verbetert de efficiëntie van formaldehyde en verwante vluchtige stoffen aanzienlijk, waardoor het absorptievermogen van het filter meerdere malen groter is dan dat van een standaard actiefkoolfilter (tot 100-voudig). De diepte van dit filter is 100 mm.
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 3,50
Afmetingen 405 x 405 x 175 mm
Geschikt voor PureAirPro 1200 - diep
Luchtreinigingselementen Voorfilter, F5 voorfilter, Formaldehyde filter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Formaldehyde filterset t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?