Ghost 160 wireless decentrale ventilatie

Ghost 160 wireless decentrale ventilatie

Ghost 160 wireless eenvoudig te installeren decentraal ventilatiesysteem

De Ghost 160 wireless decentrale ventilatie is een innovatief systeem voor ventilatie en klimaatbeheersing. Dit type ventilatiesysteem werkt volledig autonoom en kan daarom worden toegepast in woningen en gebouwen waar geen centraal ventilatiesysteem aanwezig is. Naast de eenvoudige installatie is de Ghost 160 wireless decentrale WTW is door zijn design en efficiëntie nieuw op de markt en heeft daardoor een groot potentieel.

De Ghost 160 wireless decentrale ventilatie bestaat uit een compacte ventilatie-unit die in een buitenmuur of raam kan worden geïnstalleerd. Deze unit zuigt vervuilde lucht af uit de ruimte en voert deze via een warmtewisselaar naar buiten. Tegelijkertijd wordt er verse buitenlucht naar binnen gezogen en opgewarmd door de warmtewisselaar. Hierdoor wordt de warmte teruggewonnen en blijft de energie in het gebouw behouden. De Ghost 160 wireless decentrale WTW biedt een warmteterugwinning van

De verschillende standen

De Ghost 160 wireless decentrale ventilatie kan aan de hand van verschillende standen worden bedient. Dit bied de mogelijkheid om met verschillende geluidsniveaus verschillende luchtvolumes te realiseren. Het stroomverbruik is maximaal 6,9 Watt. Het geluidsniveau is maximaal 37 DB dit is de maximale stand op 3 meter afstand. Het geluidsniveau, stroomverbruik en de luchtvolume maakt de Ghost 160 wireless decentrale ventilatie geschikt voor enorm veel doeleinden. Met zijn lage energieverbruik en geludisdruk is deze decentrale ventilatie unit toepasbaar op slaapkamers, kantoorruimtes of huiskamers.

Keramische warmtewisselaar met filter

In de Ghost 160 wireless decentrale ventilatie maakt gebruik van een keramische warmtewisselaar die de warmte van de naar buiten afgevoerde binnenlucht absorbeert en deze warmte weer aan de verse, naar binnen gevoerde lucht afgeeft. De Ghost is in staat 95% van de warmte te behouden is daarmee bijzonder efficiënt. De Ghost heeft daarnaast een ventilatie met luchtvochtigheidssensor. Deze zorgt er automatisch voor dat de luchtvochtigheid gemeten kan worden. Naast het verversen van de lucht wordt de verse buitenlucht tevens gezuiverd door het ingebouwde filter, dit voorkomt de verspreiding van vervuilingen zoals pollen en allergenen binnenshuis.

De Ghost 160 wireless decentrale ventilatie is daarmee een duurzaam en comfortabel alternatief voor traditionele ventilatiesystemen. Het systeem is bovendien gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor het ook geschikt is voor renovatieprojecten.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 420,00 € 347,11
- +

Waarom dit product

  • Decentraal ventilatie systeem
  • Fraai design
  • Smart bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Geschikt voor 20-30m²
  • Tot 93% warmteterugwinning
  • Toepasbaar in iedere ruimte met buitenmuur
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 5
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Meegeleverde toebehoren Benodigdheden voor de installatie
Afmetingen 250 x 233 x 500/700 mm
Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen 100/160 mm
Ventilatie voor 130 m³
Frisse luchtdoorvoer tot 100 m3 / u
Efficiëntie WTW 92 %
Automatische werking Ja
WiFi connected Ja
Geluidsniveau 37 dB max
Stroomverbruik 6.9 W
Voltage 220-240V / 50Hz
Certificatie CE
Garantie 2 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ghost 160 wireless decentrale ventilatie
Uw waardering
Gerelateerde producten

FAQ

Klantvragen
Ik heb interesse in de Innova, kan ik een offerte krijgen?
Absoluut, u kunt hier een offerte aanvragen.
Komt de installateur ook bij mij? (bijv: Limburg)
Ja zeker! De installateur rijdt door heel Nederland. We kunnen zelfs zorgen voor installaties in België.
Wat als ik na de installatie service nodig heb?
In de garantieperiode rijdt de servicemonteur door het hele land. Na de garantieperiode worden er wel kosten in rekening gebracht.
Hoe goed verwarmd de Innova wanneer het buiten vriest?
Het is waar dat de Innova 2.0 warmtepompen rendement verliezen wanneer het buiten vriest.... Echter!