Gree Daisy 40L luchtontvochtiger

Gree Daisy 40L design Luchtontvochtiger voor beter leefklimaat

Luchtontvochtiger Gree Daisy 40L

Het nieuwste model ontvochtiger van Gree is de Daisy 40L design luchtontvochtiger. zij is verkrijgbaar in de kleur Wit-Zilver, en is door zijn fraaie design een luchtontvochtiger die overal gezien mag worden!

De Gree Daisy 40L luchtontvochtiger is ontworpen voor universele en probleemloze luchtontvochtiging. Dankzij zijn compacte afmetingen is hij gemakkelijk te vervoeren en op te zetten.

Werking van luchtontvochtiger Gree Daisy 40L

Vochtige lucht uit de ruimte wordt langs de ijskoude koelleidingen van de Gree Daisy 40L luchtontvochtiger geblazen, vervolgens condenseert het vocht in de gekoelde lucht zodat er waterdruppels worden gevormd. In zijn waterreservoir van maar liefst vier liter worden deze waterdruppels opgevangen. Gedurende de werking van de luchtontvochtiger kan de temperatuur in de ruimte met enkele graden stijgen (2 á 3°C), dit is normaal bij dit type ontvochtiger.

De Gree Daisy is voorzien van een geluidssignaal wanneer het waterreservoir volledig gevuld is, zodat deze geleegd kan worden. De luchtontvochtiger stopt automatisch wanneer het waterreservoir vol is.

De Gree Daisy 40L luchtontvochtiger werkt volgens het condensatieprincipe en is voorzien van een hermetisch afgesloten koelsysteem, heetgasontdooiing, een geluidsarme en onderhoudsarme luchtcirculatieventilator en een aansluitkabel met stekker. De volautomatische regeling, de traploos regelbare hygrostaat, het condensaatreservoir met geïntegreerde overloopbeveiliging en het aansluitstuk voor directe condensaatafvoer garanderen een storingsvrij continu gebruik.

Gree Daisy's inzetbaarheid

De Gree Daisy 40L luchtdroger voldoet aan de veiligheids- en gezondheidseisen van de relevante EU-regelgeving. Het is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Daisy 40L wordt overal gebruikt waar waarde wordt gehecht aan droge ruimtes en economische gevolgschade (bijv. Door schimmelvorming) moet worden vermeden. De Gree Daisy 40L design luchtontvochtiger wordt onder andere gebruikt voor het drogen en ontvochtigen van woonkamers, slaapkamers, douches of kelders, wasruimtes, weekendhuizen, caravans, bergingen, archieven, laboratoria, badkamers en kleedkamers.

De Gree Daisy heeft een afvoer met een buitendiameter van 14 mm en wordt geleverd met een verloopstuk naar 12 mm.
Hier vindt u de juiste condenswater afvoerslang voor uw ontvochtiger.

 

Eco vriendelijk ODP (percentage ozonverval) is 0, GWP (aardopwarmingsvermogen) is 3, R290 (propaan, C3H8) als koelmiddel zal het koolwaterstofgehalte in de natuur niet veranderen en geen directe invloed hebben op het broeikaseffect.

 

Gree

Beschikbaarheid:
Momenteel niet leverbaar
Regular Price € 489,00 Special Price € 439,00 € 362,81

Waarom dit product

 • Condensatie ontvochtiger met zeer hoge capaciteit
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 35 - 80% in stappen van 5%
 • 7 liter watertank, auto-stop bij volle tank
 • 3 werkingsmodi voor specifieke toepassingen
 • Ecologisch verantwoord koudemiddel R290
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Auto-defrost ontdooiing
 • Wasbaar luchtfilter
 • Betrouwbaar en effectief
 • 24-uurs timer
 • Capaciteit 40 liter per dag (bij 32°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 200 m² (zie specificaties)
Gerelateerde producten