HEPA filter t.b.v. PureAirPro 1200, 2016-2019

HEPA filter t.b.v. PureAirPro 1200, model 2016-2019 met ronde inlaat

Dit H13 HEPA filter t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger (model 2016 - 2019), HEPA filter van maximale grootte voor optimale filtratie en maximale levensduur.

Dit HEPA filter heeft de maximale diepte, als dit filter wordt toegepast passen er dus geen andere filters meer in het toestel.

Door het HEPA filter zo groot mogelijk te maken wordt de luchtzuiverende werking gemaximaliseerd en is de capaciteit om partikels te absorberen ook zo groot mogelijk zodat de levensduur zo lang mogelijk is.

Dit filter is geschikt voor toepassingen waar een stofvrije omgeving gevraagd is zoals bij productie, processen en laboratoria.

Het HEPA filter is voorzien van een schuimplastic voorfilter, deze is met een stofzuiger te reinigen, dit voorfilter verlengt hiermee al de levensduur van het HEPA filter, dit filter is ook los te bestellen.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

De afmetingen van het filter is 405 x 405 mm, de diepte is 100mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

 

PureAirPro luchtbehandeling

€ 180,29 € 149,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Eigenschappen

H13 HEPA filtratie

Het H13 HEPA filter (High Efficiency Particulate Air filter) verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes. Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.

 

Deze filterset is geschikt voor de PureAirPro 1200 met de filterdeksel met ronde inlaat:

PureAirPro 1200 luchtreiniger

De PureAirPro 1200 met vierkante inlaat gebruikt een 25mm diepere filterset.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Afmetingen 405 x 405 x 100mm
Geschikt voor PureAirPro 1200, model 2016-2019
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HEPA filter t.b.v. PureAirPro 1200, 2016-2019
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?