HEPA filterset t.b.v. PureAirPro 1200, model 2019<

HEPA filterset t.b.v. PureAirPro 1200 van maximale grootte, model 2019<

HEPA filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger bestaande uit;

  • Prefilter, verwijdert de grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen en is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voorfilter" verlengt hiermee al de duurzaamheid van het F5 HEPA filter en daarmee tevens de achterliggende filters.

  • F5 medium filter, dit HEPA filter verwijdert alle andere waarneembare in de luchtledige deeltjes stof voordat deze het achterliggende F7 HEPA filter kunnen bereiken, door deze uit de lucht te filteren wordt de levensduur van het achterliggende F7 filter verlengd. De diepte van dit filter is 25mm.

  • F7 HEPA filter, dit HEPA filter filtered minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3μm (micrometer). Dit formaat van fijnstofdeeltjes staat ook bekend als de "Most Penetrating Particle Size" in het kort "MPPS" ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes. Onder fijnstof worden stofdelen kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.

Deze filterset is bedoeld voor relatief schone ruimten waar de lucht optimaal gezuiverd dient te worden van alle partikels, zoals een cleanroom toepassing.

Het HEPA filter is 125mm diep, dit zorgt voor optimale filterwerking en een lange levensduur.

Het schuimplastic voorfilter is ook los te bestellen.

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte is 125mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

Deze filterset is geschikt voor de PureAirPro 1200 met de filterdeksel met vierkante inlaat:

PureAirPro 1200 luchtreiniger

De PureAirPro 1200 indistruele luchtreiniger met ronde inlaat gebruikt een 25mm minder diepe filterset.

PureAirPro luchtbehandeling

 

 

€ 180,29 € 149,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HEPA filterset t.b.v. PureAirPro 1200, model 2019<
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?