Afstandsbedieninghouder Innova 2.0 airco

Met deze houder is de afstandsbediening van uw Innova 2.0 airco eenvoudig aan de muur te monteren of aan het toestel zelf.

De houder is voorzien van drie magneten die de afstandsbediening in de houder fixeert. Deze magneten kleven de houder zelf ook aan de airco zelf zodat deze zonder gereedschap of montagemateriaal aan het toestel zelf te bevestigen is.

Voor plaatsing aan de muur wordt de houder geleverd met twee schroefjes, als alternatief zou dubbelzijdig plakband gebruikt kunnen worden voor montage op een niet-magnetisch oppervlak.

De houder is een 3D geprint object, het heeft daardoor niet een hele gladde afwerking zoals te zien is op de afbeeldingen maar is het een praktisch gebruiksobject.

De houder is geschikt voor afstandsbedieningen van de Innova 2.0 airco's vanaf 2020 (de grotere afstandsbediening) en Rinnova 2.0 WTW toestellen.

innova energie inverter airco

€ 14,95 € 12,36
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,10
Materiaal Kunststof
Geschikt voor Innova 2.0
Voltage 220V / 50Hz
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afstandsbedieninghouder Innova 2.0 airco
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Hoe download ik de Innova App?
Hiervoor is een handleiding (Engels) gemaakt. Deze vindt u hier.
Did you find what you were looking for?