Afstandsbedieninghouder Innova 2.0 airco

Met deze houder is de afstandsbediening van uw Innova 2.0 airco eenvoudig aan de muur te monteren of aan het toestel zelf.

De houder is voorzien van drie magneten die de afstandsbediening in de houder fixeert. Deze magneten kleven de houder zelf ook aan de airco zelf zodat deze zonder gereedschap of montagemateriaal aan het toestel zelf te bevestigen is.

Voor plaatsing aan de muur wordt de houder geleverd met twee schroefjes, als alternatief zou dubbelzijdig plakband gebruikt kunnen worden voor montage op een niet-magnetisch oppervlak.

De houder is een 3D geprint object, het heeft daardoor niet een hele gladde afwerking zoals te zien is op de afbeeldingen maar is het een praktisch gebruiksobject.

De houder is geschikt voor afstandsbedieningen van de Innova 2.0 airco's vanaf 2020 (de grotere afstandsbediening) en Rinnova 2.0 WTW toestellen.

innova energie inverter airco

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 14,95 € 12,36
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,10
Materiaal Kunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afstandsbedieninghouder Innova 2.0 airco
Uw waardering
Klantvragen
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Hoe download ik de Innova App?
Hiervoor is een handleiding (Engels) gemaakt. Deze vindt u hier.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Gerelateerde producten