Innova 2.0 10HP Inverter Monoblok airconditioning

Kwalitatief hoogstandje, lage hoeveelheid decibel en energie besparende airconditioning / warmtepomp zonder buitenunit

De airconditioners uit de Innova 2.0 series maken het gebruik van een vaste airconditioner waar een conventionele “split unit” (airconditioning met binnen- en buitenunit) niet te plaatsen is mogelijk. Wanneer plaatsing van een split unit onpraktisch, prijzig, onwenselijk of zelfs onmogelijk is, kan de Innova 2.0 10HP Inverter monoblock airco een uitkomst bieden.

Door middel van superieure ingenuïteit heeft Innova het voor elkaar gekregen om zowel de binnen- als de buitenunit in één toestel te plaatsen. Dit maakt het mogelijk om het toestel eenvoudig zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur te plaatsen. Krachtige koeling met ultiem gebruikers gemak ZONDER lelijke buitenunit!

De airconditioner kan op variabele hoogten geplaatst worden aan de binnenzijde van een (buiten)muur, hierdoor kan de plaatsing van de Innova 2.0 aan het interieur worden aangepast. Deze airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen en ontvochtigen.

Deze Innova 2.0 Inverter airco’s zijn voorzien van hoogwaardige componenten en extensieve geluiddempende materialen wat er voor zorgt dat zij een geluidsarme werking hebben. Dit maakt hen dan ook vergelijkbaar ten opzichte van bijvoorbeeld de standaard split unit airco’s.

Zowel het Touch-pad bedieningspaneel als de meegeleverde afstandsbediening en de smartphone, tablet of computer gestuurde Innova App maken het mogelijk om uw airconditioner met het grootste gemak te bedienen. De Innova App maakt het zelfs mogelijk om uw toestel vanuit een andere ruimte of zelfs een andere locatie volledig te bedienen. Tevens heeft u de mogelijkheid om meerdere Innova airco’s tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld in een hotel, sportcomplex of kantoorcomplex.

De Innova 2.0 monoblock airconditioners hebben door toepassing van een krachtige Inverter technologie een relatief snelle en efficiënte manier van koelen, en bespaard vervolgens energie wanneer de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast energie besparend koelen kan de Innova 2.0 ook energie besparend verwarmen. Dit is allemaal mogelijk door de efficiënte warmtepomp technologie van Innova.

De monoblock airconditioners van Innova hebben een diepte van 165mm, dit geeft haar een zeer slank, fraai en neutraal design. Dit maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 2.0 Inverter 10HP is geschikt voor ruimten tot ca. 41m² (103m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Mocht u een Innova 2.0 Inverter monoblock airco in werking willen zien bent u welkom om ons in Twello te bezoeken waar wij het toestel graag aan u demonstreren. Belt u alstublieft wel even van tevoren of u terecht kunt.

De Innova 2.0 10HP is ook beschikbaar als verticale versie voor plekken waar een standaard airco unit te breed is

innova energie inverter airco

Klik hier om een offerte aan te vragen voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

Klik hier voor meer informatie over de montage van de Innova 2.0 Inverter monoblock airco.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Focus Koeriers.

De Innova airco toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 1.749,00 € 1.445,45
- +

Waarom dit product

 • Geen buitenunit voor eenvoudige installatie
 • Koelende en verwarmende werking met warmtepomp technologie.
 • Slank design, slechts 165mm diep
 • Stille werking
 • Laag energieverbruik
 • Voldoet aan Europese veiligheidsstandaard EN60335.2.40
 • Zeer onderhoudsarm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandbediening of smartphone
 • Wifi-connected voor bediening op afstand
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings)materialen worden meegeleverd
 • Geschikt om ruimten tot ca. 41m² (103m³) te koelen, afhankelijk van de omstandigheden
 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf/installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze eigen installatiepartner
 • Als Innova-specialist hebben wij grote ervaring met de Innova toestellen en toepassingen, hebben wij relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad en bij uitval kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen

Overzicht van de eigenschappen

 • Warmtepomp: de mogelijkheid tot zowel koelen als verwarmen. De Innova 2.0 is in staat om zowel de lucht te koelen (max 2.6kW) als verwarmen (Max 2.64kW), wanneer het toestel enkel voor de koelmodus wordt gebruikt is de afvoer t.b.v. het condenswater niet altijd noodzakelijk. Houdt u wel rekening met het feit dat verwarmen meer capaciteit vraagt dan dat koelen doet, dit zorgt er voor dat het toestel (mits er geen andere warmtebronnen zijn) een kleinere ruimte zal kunnen verwarmen dan dat het zou kunnen koelen. Kijk hier voor meer informatie over de inzet van een monoblock warmtepomp voor gasloos verwarmen.
 • Slank design: het fraaie en neutrale design met een maximale diepte van 165mm is de Innova 2.0 de slankste op de markt en hierdoor eenvoudig te integreren in ieder interieur of ter vervanging van een bestaande radiator.
 • Geluidsarme werking: door de inzet van de meest premium onderdelen op het gebied van techniek en geluiddempend materiaal is de Innova 2.0 monoblock één van de stillere toestellen op de markt. De Innova 2.0 is zo stil dat zij nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel waarbij de werkende delen buiten uw woning zouden hangen (split unit). De Inverter technologie en de stille, contactloze fan-motoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is. Deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik: de Innova 2.0 Inverter technologie in combinatie met de BLDC fan-motoren besparen energie terwijl de werking krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur belanden en met een lager energieverbruik ook op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie: de Innova 2.0 kan zowel hoog als laag aan de wand bevestigd worden, doordat de monoblock geen buitenunit heeft is plaatsing eenvoudig (ook in bijv. flat gebouwen zonder balkon). Het aanbrengen van een lucht toe- en afvoerkanaal en het ophangen van een bevestigingsbeugel is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig, er hoeven namelijk geen koelmiddel-leidingen te worden aangelegd.
 • Gebruikersvriendelijke bediening: de toestellen van de Innova 2.0 series zijn eenvoudig op zowel het toestel zelf als vanaf de meegeleverde afstandsbediening, uw telefoon, tablet of computer te bedienen. Met de timer functie is een in- of uitschakelmoment in te stellen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling: verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te houden. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone: tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Innova App: bediening op afstand via smartphone, tablet of computer. De Innova 2.0 is voorzien van Wifi module die er voor zorgt dat de monoblock Wifi-connected is en vervolgens via de Innova App vanaf iedere locatie met internetverbinding te bedienen is. Zo kunt u er voor zorgen dat uw ruimte gekoeld of verwarmd is voor u aan komt, ontvocht wordt wanneer u dat nodig acht of simpelweg gewoon uitgezet kan worden wanneer u dat wil.
 • Nachtwerking: de Innova 2.0 series is voorzien van een werkingstand die speciaal bedoeld is voor ’s nachts. Wanneer deze geactiveerd is zal de airco na een uur de ingestelde temperatuur met één graad doen dalen, na het tweede uur daalt de temperatuur met nog één graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, na 8 uur zal de airco in stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van dalen. De ventilator zal op de laagste stand blazen voor een minimum aan geluid, houdt u er wel rekening mee dat de compressor 's nachts nog wel aan kan slaan om te koelen, dit is normaalgesproken nauwelijks te horen, echter wordt 's nachts in alle stilte ieder geluid sneller opgemerkt.
 • Verschillende buitenroosters: buitenroosters verkrijgbaar naar keuze. De standaard bijgeleverde klaproosters van Innova, wit van kleur en klappen automatisch dicht wanneer de airconditioner niet wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de lucht aan- en afvoer gesloten zijn voor vervuiling wanneer het toestel buiten werking is. Tevens zijn er ook stalen luchtroosters te verkrijgen in uitvoeringen rvs, wit en zwart. Deze zijn voorzien van insectengaas tegen vervuiling en lamellen tegen regen.

Wat is Inverter technologie?

Inverter technologie is de technologie die er voor zorgt dat de Innova 2.0 monoblock airconditioner de temperatuur sneller doet laten dalen dan de reguliere airconditioner en vervolgens deze temperatuur met een minimaal energieverbruik op peil houdt. Een airco voorzien van Inverter technologie is in staat om variatie te brengen in de koelende werking van de compressor, dit zorgt er voor dat de Innova 2.0 aan het begin een verhoogde koelcapaciteit heeft en op een constante en lagere snelheid hoeft te functioneren wanneer de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Conventionele compressoren kunnen enkel maar op één snelheid functioneren, deze kunnen enkel aan en uit. Bij dit principe wordt er continu een zelfde hoeveelheid energie gevraagd en zal deze telkens in- en uitschakelen, dit produceert meer geluid en vraagt meer stroom. De Innova 2.0 airconditioners zijn voorzien van de nieuwste Inverter compressoren van Mitsubishi.
De BLCD fan-motoren hebben een borstel-loze motortechniek, dit reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibratie. Deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel gebruikt voor een stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.
 
De voordelen van Inverter techniek in een airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:
 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte
  airco inverter
 

Efficiënt koelen en verwarmen met warmtepomp werking

Deze monoblock airco is naast koelen tevens in staat de ruimte te verwarmen door toepassing van warmtepomp technologie, hierbij wordt de koelcyclus omgedraaid en wordt er warmte onttrokken aan de buitenlucht en aan de binnenlucht afgegeven, dit is een energiezuinige techniek om warmte te genereren waarbij voor iedere kW energie 3.22kW warmte geproduceerd wordt. De Innova 2.0 is hiermee het hele jaar door te gebruiken als efficiënt instrument om uw ruimte te koelen en te verwarmen.

Als de Innova 2.0 bijvoorbeeld door zonne-energie van stroom wordt voorzien is er geen duurzamere manier om te koelen en verwarmen denkbaar!

 
Innova 10HP display

Eenvoudig te bedienen

De Innova 2.0 airco inverter is eenvoudig te bedienen via het tiptoets bedieningspaneel of via de meegeleverde afstandbediening, hiermee is de gewenste temperatuur in te stellen, de nachtstand te bedienen, de in- uitschakeltimer in te stellen en de koelende, verwarmende, ventilerende en de ontvochtigende werking te kiezen. Het bedieningspaneel is tevens te blokkeren om ongewenste bediening tegen te gaan.

De 2.0 Inverter toestellen zijn met het wifi netwerk te verbinden zodat u het toestel via de InovApp op uw smartphone of tablet ter plekke of op afstand kan bedienen. Deze app is er ook als browwer versie voor uw computer.

Voor gebruik in een hotelkamer kan er ook gekozen worden om de minimum- en maximumwaarden te beperken om energie te besparen.

innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn. Kijk onder "downloads" voor de installatie handleiding

De 2.0 Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele onderplaat te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Airco zonder buitenunit Innova 2.0 inverter 10HP airconditioner zonder buitenunit
Standaard airco zonder buitenunit Standaard airco zonder buitenunit Innova airco zonder buitenunit

 

Premium Airco zonder buitenunit Innova 2.0

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten