Innova 2.0 MINI 9HP Monoblok airconditioning

Compacte monoblock airconditioning/warmtepomp zonder buitenunit

De Innova 2.0 MINI 9 HP Inverter is met een breedte van 81 centimeter de smalste horizontale Innova airco, de compacte afmetingen en de mogelijkheid om zowel te koelen als (bij) te verwarmen maakt 2.0 MINI is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Offerte aanvraag Innova 9HP
Installatie binnen drie weken na akkoord

Deze monoblock airco werkt zonder buitenunit wat installatie door een STEK gecertificeerde monteur overbodig maakt en het installatieproces verkort en vereenvoudigt. De afwezigheid van de buitenunit zorgt dat het toestel geplaatst kan worden in situaties waar een conventionele airco geen optie is.

De Innova 2.0 MINI kan zowel laag als hoog geplaatst worden en dient aan een buitenmuur opgehangen te worden zodat de buitenlucht via twee gaten in de muur kan worden aangezogen en uitgeblazen, bij koeling wordt hierdoor de warmte aan de buitenlucht afgegeven en bij verwarming wordt hierdoor de warmte aan de buitenlucht onttrokken. Naast verwarmen en koelen ontvochtigt de 2.0 MINI tevens de binnenlucht voor een minder benauwd binnenklimaat.

De Innova 2.0 MINI 9HP maakt gebruik van dezelfde componenten als de andere toestellen in de 2.0 reeks waardoor een stille en efficiënte werking gegarandeerd is, vergelijkbaar aan een conventionele airco met buitenunit.

De 2.0 MINI is bedienbaar via het display en de meegeleverde afstandsbediening, de warmtepomp is tevens WIFI connected zodat deze op afstand via een smartphone of tablet te bedienen is via de InnovAPP waarbij het toestel in- en uit te schakelen is, de gewenste temperatuur en werking in te stellen is en een weekschema in te voeren is om het toestel op vooraf ingestelde momenten in- en uit te schakelen.

De Innova 2.0 MINI maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblok airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 MINI tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 MINI zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 2.0 Inverter 9 HP is geschikt voor ruimten tot ca. 28m² (73m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Mocht u een Innova 2.0 airco/warmtepomp in werking willen zien bent u welkom om ons in Twello te bezoeken waar wij het toestel graag aan u demonstreren. Belt u alstublieft wel even van tevoren of u terecht kunt.

 

airconditioning slaapkamer

 

 

 

Offerte aanvraag Innova 9HP voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

Klik hier voor meer informatie over de montage van de Innova 2.0 Inverter monoblock airco.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Focus Koeriers.

De Innova airco toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 1.749,00 € 1.445,45
- +

Waarom dit product

 • Geen buitenunit voor eenvoudige installatie
 • Koelende en verwarmende werking met warmtepomp technologie.
 • Slank design, slechts 165mm diep
 • Stille werking
 • Laag energieverbruik
 • Voldoet aan Europese veiligheidsstandaard EN60335.2.40
 • Zeer onderhoudsarm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandbediening of smartphone
 • Wifi-connected voor bediening op afstand
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings)materialen meegeleverd
 • Geschikt om ruimten tot ca. 28m² (73m³) te koelen, afhankelijk van de omstandigheden
 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf/installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze eigen installatiepartner
 • Als Innova-specialist hebben wij grote ervaring met de Innova toestellen en toepassingen, hebben wij relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad en bij uitval kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen

Overzicht van de eigenschappen

 • Koelende en verwarmende werking: de Innova 2.0 MINI kan de lucht zowel koelen (max. 2.35kW) als verwarmen (max. 2.4kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater niet altijd noodzakelijk. Houdt u er wel rekening mee dat verwarmen meer capaciteit vraagt dan koelen dus zal de ruimte waarin een toestel effectief kan verwarmen (als er geen andere warmtebronnen zijn) kleiner is dan de ruimte die een toestel effectief kan koelen. Kijk hier voor meer informatie over de inzet van een monoblock warmtepomp voor gasloos verwarmen.
 • Slank design: met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 MINI zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking: door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik: de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie: de Innova 2.0 MINI kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening: de Innova 2.0 MINI is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde  afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging: naast koelen is de Innova 2.0 MINI met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te houden. Tevens is de Innova 2.0 MINI met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer: de Innova 2.0 MINI is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 MINI op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking: de Innova 2.0 MINI heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 8 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaast van dalen. De ventilator zal op de laagste stand blazen voor een minimum aan geluid, houdt u er wel rekening mee dat de compressor 's nachts nog wel aan kan slaan om te koelen, dit is normaalgesproken nauwelijks te horen, echter wordt 's nachts in alle stilte ieder geluid sneller opgemerkt.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters: als de aiconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor een onderhoudsvrije, betrouwbare en hygienische werking (tevens zijn er stalen luchtroosters met gaas tegen vervuilingen beschikbaar).

Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

De Inverter technologie zorgt  ervoor dat de Innova 2.0 MINI de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 MINI wordt de nieuwste Inverter compressor van Panasonic toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.
 
De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 MINI 9 HP DC Inverter zijn:
 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte
 inverter airco stil en zuinig
 

Efficiënt koelen en verwarmen met warmtepomp werking

De Innova 2.0 MINI Inverter is naast koelen tevens in staat de ruimte te verwarmen door toepassing van warmtepomp technologie, hierbij wordt de koelcyclus omgedraaid en wordt er warmte onttrokken aan de buitenlucht en aan de binnenlucht afgegeven, dit is een energiezuinige techniek om warmte te genereren waarbij voor iedere kW energie 3.22kW warmte geproduceerd wordt. De Innova 2.0 is hiermee het hele jaar door te gebruiken als efficiënt instrument om uw ruimte te koelen en te verwarmen.

Als de Innova 2.0 MINI bijvoorbeeld door zonne-energie van stroom wordt voorzien is er geen duurzamere manier om te koelen en verwarmen denkbaar!

 
innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te bedienen

De Innova 2.0 MINI 9 HP DC Inverter is eenvoudig te bedienen via het tiptoets bedieningspaneel of via de meegeleverde afstandbediening, hiermee is de gewenste temperatuur in te stellen, de nachtstand te bedienen, de in- uitschakeltimer in te stellen en de koelende, verwarmende, ventilerende en de ontvochtigende werking te kiezen. Het bedieningspaneel is tevens te blokkeren om ongewenste bediening tegen te gaan.

De 2.0 MINI 9 HP DC Inverter toestellen zijn met het wifi netwerk te verbinden zodat u het toestel via de InovApp op uw smartphone of tablet ter plekke of op afstand kan bedienen. Deze app is er ook als browser versie voor uw computer.

Voor gebruik in een hotelkamer kan er ook gekozen worden om de minimum- en maximumwaarden te beperken om energie te besparen.

innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 MINI 9 HP DC Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn. Kijk onder "downloads" voor de installatie handleiding

De 2.0 MINI 9 HP DC Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele onderplaat te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Innova 2.0 inverter 10HP   Innova 2.0 inverter 10HP   Innova 2.0 inverter 10HP
 Airco met buitenunit   Standaard airco zonder buitenunit   Innova airco zonder buitenunit

Premium Airco zonder buitenunit Innova 2.0

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten