Innova 2.0 Monoblok airco Aanbieding 10HP 20% Korting!

20% Korting!

Staat: Zo goed als nieuw!

Garantie: 6 maanden

SN: 2039383

De garantie wordt bepaald aan de hand van de huidige toestand van het toestel en het jaartal van fabrikage.
Itec draagt hierin zorg dat ieder B-keuze toestel aan een kwaliteitscontrole heeft voldaan en deze met een ruimvoldoende score uit de test is gekomen.

Eventuele minimale gebruikersschade zal altijd omschreven worden en eventuele visuele schade zal altijd terug te zien zijn tussen de afbeelding in de galarij.

Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met onze salesmedewerkers.

Voor indicatie van de specificaties kijkt u op de originele productpagina door hier te klikken.

 

monoblock airco aanbieding

Klik hier om een offerte aan te vragen voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

Klik hier voor meer informatie over de montage van de Innova 2.0 Inverter monoblock airco.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Offsize Parcel.

De Innova airco toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Special Price € 1.399,95 € 1.156,98 Regular Price € 1.749,00
- +

Waarom dit product

 • Geen buitenunit voor eenvoudige installatie
 • De extra capaciteit stelt het toestel in staat stiller te werken, de ruimte is sneller op de gewenste temperatuur
 • Koelende en verwarmende werking met warmtepomp technologie
 • Slank design, slechts 165mm diep
 • Stille werking
 • Laag energieverbruik
 • Zeer onderhoudsarm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandbediening of smartphone
 • Wifi-connected voor bediening op afstand
 • Aan te sluiten op een aparte groep i.v.m. stroomverbruik op vol vermogen
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings)materialen meegeleverd
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 41 m² (103m³), afhankelijk van de omstandigheden
 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf/installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze eigen installatiepartner
 • Als Innova-specialist hebben wij grote ervaring met de Innova toestellen en toepassingen, hebben wij relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad en bij uitval kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen

capaciteit Innova 12HP ELEC

Een elektrische verwarmingselement zorgt ook bij lage buitentemperaturen voor extra verwarming. Als de kamertemperatuur 2°C lager is dan gewenst, schakelt het elektrische verwarmingselement in ter ondersteuning van de warmtepomp. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt deze weer uit. Om het energieverbruik verder te optimaliseren, kunt u er ook voor kiezen om de elektrische heater 20 minuten later in te schakelen, zodat het toestel eerst zal proberen de temperatuur op het gewenste niveau te brengen met alleen de warmtepomp, wanneer de ruimtetemperatuur na 20 minuten nog niet het gewenste niveau heeft bereikt, wordt de heater ingeschakeld om de warmtepomp te ondersteunen.

Het is belangrijk om te bedenken dat het stroomverbruik in koude omstandigheden rond de 2,5 kW kan liggen, dus het toestel hoeft nog steeds niet op aparte groep te worden aangesloten, maar het is wel verstandig om te veel andere stroomvretende apparaten op groepen aan te sluiten.

Stroomverbruik en aansluiting

Wij hebben een exemplaar hier getest en op maximaal vermogen in de verwarmingsstand is het stroomverbruik ca. 2.8 kW. Dit is in de Dual Power stand en met de elektrische heater ingeschakeld. De aansluitwaarde blijft dus rond de 2800 W (ook al zal dit in andere standen lager zijn en de ELEC-module zal ook niet altijd ingeschakeld zijn), maar aangezien de waarde gewoon gehaald kan worden, wordt wel geadviseerd om het toestel op een aparte groep te installeren volgens de NEN 1010 norm.

Mocht u de Innova 2.0 monoblock airco overwegen als toevoeging aan uw bestaande verwarming om energiekosten te besparen is de Innova 2.0 15HP ook een zinvol alternatief, deze heeft door gebruik van grotere gaten in de muur een grotere warmtepomp capaciteit maar geen elektrisch verwarmingselement. Als de buitentemperatuur dermate laag is dat de verwarmende werking onvoldoende is om de hele ruimte te verwarmen kunt u nog steeds terugvallen op het bestaande CV systeem wat bij zeer lage temperaturen nog wel steeds een efficiëntere warmtebron vergeleken met normaal gesproken duurzamere alternatieven.

Kijk hier voor meer informatie over de inzet van een monoblock warmtepomp voor gasloos verwarmen.

 inverter airco stil en zuinig
 

 

innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te bedienen

De Innova 2.0 Inverter airco is eenvoudig te bedienen via het tiptoets bedieningspaneel of via de meegeleverde afstandbediening, hiermee is de gewenste temperatuur in te stellen, de nachtstand te bedienen, de in- uitschakeltimer in te stellen en de koelende, verwarmende, ventilerende en de ontvochtigende werking te kiezen. Het bedieningspaneel is tevens te blokkeren om ongewenste bediening tegen te gaan.

De 2.0 Inverter toestellen zijn met het wifi netwerk te verbinden zodat u het toestel via de InovApp op uw smartphone of tablet ter plekke of op afstand kan bedienen. Deze app is er ook als browser versie voor uw computer.

Voor gebruik in een hotelkamer kan er ook gekozen worden om de minimum- en maximumwaarden te beperken om energie te besparen.

innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn. Kijk onder "downloads" voor de installatie handleiding.

De 2.0 Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele onderplaat te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Innova 2.0 inverter 12HP   Innova 2.0 inverter 12HP   Innova 2.0 inverter 12HP
 Airco met buitenunit   Standaard airco zonder buitenunit   Innova airco zonder buitenunit

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar