Condenswaterpompkit Innova 2.0 H2O

Omdat de Innova 2.0 H2O water gebruikt in plaats van lucht om warmte aan af te geven (bij koeling) of warmte aan te onttrekken (bij verwarming) hoeven er geen gaten in de muur geboord te worden. Dit maakt dat de 2.0 H2O in principe nog eenvoudiger te monteren is dan een standaard monoblock airco unit. Ook kan de 2.0 H2O aan een binnenmuur gemonteerd worden wat bij een standaard monoblock toestel niet mogelijk is.

Daar staat wel tegenover dat er moet worden voorzien in een water toe- en afvoer en dat het door het toestel geproduceerde condenswater afgevoerd dient te worden.

Standaard is de 2.0 H20 voorzien van een 3/4" aansluiting voor water toe- en afvoer, alsmede een separate slang voor de afvoer van het condenswater (zie afbeelding in de fotogalerij). De slangen kunnen via een uit te zagen uitsparing aan de onder- of achterkant naar binnen geleid worden.

Met deze kit is het monteren van water toe- en afvoerleidingen een klus van enkele seconden en de ingebouwde condenswaterpomp maakt het aanleggen van een afvoer voor het condenswater overbodig, de pomp maakt dat het condenswater samen met het proceswater wordt afgevoerd.

Na inbouw van deze kit zijn er nog slechts 2 push-fit aansluitingen aan de onderzijde van het toestel te vinden waarin een 10mm waterslang te drukken is. De slangen kunnen naar onderen of naar de zij/achterkant worden geleid met 2 haakse aansluitingen zoals te zien in de afbeeldingen galerij.

Deze kit kan worden ingebouwd in de standaard versie van de 2.0 H2O en de versie met doseerklep. De standaard versie is bedoeld voor een situatie waar een waterkringloop wordt gebruikt, de versie met doseerklep is voor situaties waar het toestel leidingwater gebruikt.

De kit bestaat uit de pomp en alle fittingen, aansluitmateriaal, isolatiemateriaal, bekabeling en montage binnenin het toestel. Daarnaast wordt er 10 meter 10mm slang meegeleverd, 2 haakse aansluitnippels om de slangen vlak onder het toestel weg te laten lopen en een aansluit adapter om de toevoerslang aan te kunnen sluiten aan een gangbare kraan zoals die gebruikt wordt voor een vaatwasser, wasmachine etc., de afvoerslang kan bijvoorbeeld worden geleid naar de afvoer van een vaatwasser of wasmachine.

Hiermee heeft u alles in huis om het toestel te kunnen installeren en inzetten. Een optionele doseerkraan is separaat te bestellen.

Dit accessoire is alleen bij een nieuwe Innova 2.0 H2O te bestellen omdat deze in het product ingebouwd dient te worden.

 

innova energie inverter airco

€ 229,00 € 189,26
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Voltage 220V / 50Hz
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Condenswaterpompkit Innova 2.0 H2O
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?