Nu van € 129,00 voor € 104,95

De kleinste luchtreiniger ter wereld! Reinigt en desinfecteert de lucht, gaat luchtjes tegen en bevordert uw gezondheid en welbevinden.

De Airvita Neo 15 ionisator zuivert de lucht met een maximum aan effectiviteit van stof, fijnstof, toner stof (printer), pollen, huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren, micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels en ook vervelende geuren en rooklucht verdwijnen!

Airvita logo

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Special Price € 104,95 € 86,74 Regular Price € 129,00

Waarom dit product

  • Nu van € 129,00 voor € 104,95

De positieve impact van negatieve ionen

Negatieve ionen hebben niet alleen een positieve uitwerking op de menselijke gezondheid en gemoedstoestand, maar ook een sterke luchtreinigende werking, de negatieve ionen binden zich aan stofdeeltjes, bacteriën, micro-organismen en andere luchtvervuilers en doen deze samenklonteren. Daardoor worden de deeltjes zwaarder dan lucht en slaan neer. Hiermee verwijdert de Airvita stofdeeltjes, pollen, sigarettenrook, vervelende luchtjes, en is effectief tegen allergische reacties op de huisstofmijt en elimineert bacteriën.

Negatieve ionen hebben een grote invloed op het welbevinden van de mens en kunnen zeer effectief zijn in de bestrijding van lichamelijke klachten. Verhoog het welbevinden binnenshuis van u of uw familieleden door de Airvita in uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor te plaatsen. Een hogere concentratie negatieve ionen is aangetoond effectief om de weerstand en welbevinden van de mens te verhogen.

Stil en zuinig in stroomverbruik

Doordat de Airvita geen ventilator nodig heeft voor de verspreiding van negatieve ionen is deze zeer stil, en kan dus uitstekend in de slaapkamer worden gebruikt. Door het ontbreken van een ventilator spaart de Airvita ook stroom, het verbruik is slechts 1,5 Watt. Tevens is de Airvita Neo 15 voorzien van een (uitschakelbaar) LED nachtlampje dat een blauw licht afgeeft voor bijvoorbeeld in de kinderkamer of op de gang.

Geen filters of andere vervangingsdelen, met water wasbaar voor permanente werking

De Airvita Neo 15 heeft geen delen die periodiek vervangen dienen te worden, het enige dat u hoeft te doen om de werking optimaal te houden is periodiek de ionisator onder de kraan of in water te wassen, deze te laten drogen en de Airvita is weer klaar voor gebruik! De ionisator is van een waterbestendige coating voorzien zodat deze door water niet kan worden beschadigd. De werking van een ionisator neemt af naarmate deze vuil wordt, vele ionisatoren kunnen niet grondig gereinigd worden en zullen dus na verloop van tijd nauwelijks nog negatieve ionen uitstoten, door de Airvita met water wasbaar te maken blijft de werking gegarandeerd.

Vrouwelijke innovatie

Mevrouw Gil-Soon Lee ontwikkelde het Airvita concept als een alternatief voor de dure en grote conventionele luchtreinigers. Het principe van lucht-ionisatie met naalden in plaats van borstels en de elektronische aansturing levert een hoge opbrengst van negatieve ionen op.

Luchtsteriliserende werking en effectief tegen onaangename geuren

De Airvita heeft tevens de mogelijkheid van een sterke desinfecterende werking, hierbij elimineert de Airvita onaangename geuren, bacteriën en schimmels. Hierbij stoot de Airvita naast negatieve ionen ook een kleine hoeveelheid ozon uit. Deze functie is effectief in ruimten zoals kelders, sanitaire gelegenheden en wasruimten van ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Voor ruimten waar zich continu personen bevinden is de uitstoot van ozon niet aan te raden, vandaar dat de Airvita 2 werkingsstanden heeft; luchtreiniging en ionisatie met de uitstoot van negatieve ionen, en een luchtdesinfecterende werking met de uitstoot van negatieve ionen en ozon.

De Airvita is o.a. winnar van

  • Gold prize & Special prize op de 2005, 2008 International Invention Exhibition in Geneve, Zwitserland.
  • KIWE prijs op de 2008 Korea International Women’s Invention Exposition in Seoul.
  • WIPO (World Intellectual Property Organization) Award for invention Seoul 2008
     

Een meting van de negatieve ionen opbrengst van de Airvita door toepassing van een professionele ionenmeter, op het scherm is het aantal negatieve ionen x 1.000 te zien, het getal "1000" op het scherm betekent 1.000.000 negatieve ionen, het meetapparaat heeft een maximum van 1.236.000 negatieve ionen, als deze limiet bereikt wordt gaat het scherm op "blank".


Klik op de afbeelding voor een grotere weergave:

 Airvita Awards en onderscheidingen

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Specificaties
Afmetingen 129 x 127 x 85
Luchtreinigingselementen Ionisator
Levensduur luchtreinigingselementen permanent
Automatische werking Nee
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
Werkingsstanden 1
Geschikt voor ruimten tot ca. 50
Stroomverbruik 1.5
Voltage 220 - 240
Garantie 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airvita Neo 15 ionisator
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen beschikbaar
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.
pdf
(Grootte: 0 B)
Anleitung Airvita Ionisator
pdf
(Grootte: 0 B)
Handleiding Airvita ionisator