Mobiele warmtepomp / airco zonder buitenunit, zonder gaten in de muur

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Airco's zonder buitenunit

Mobiele airco's en monoblok airco's, geschikt om te koelen en te verwarmen, alle technologie is verenigd in één toestel wat de plaatsing, het gebruik en onderhoud van het toestel sterk vereenvoudigd.

De Innova 2.0 Inverter airconditioners zijn de absolute top onder de airco's zonder buitenunit, deze toestellen onderscheiden zich door extreem stille werking, hoge bouwkwaliteit en energiezuinige werking. De inverter technologie zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur sneller wordt bereikt en dat er minder energie verbruikt wordt bij het op temperatuur houden van de ruimte. Het slanke, ondiepe design maakt het mogelijk deze airco in ieder interieur te integreren en maakt hoge en lage plaatsing mogelijk. De 2.0 Inverter modellen zijn Wifi-connected om via een smartphone of tablet bediend te kunnen worden vanaf iedere locatie met internetverbinding, hiermee kunt u ook meerdere toestellen tegelijk bedienen.

Airco's zonder buitenunit en zonder gaten in de buitenmuur.
De Innova 2.0 15HP H2O gebruikt water om de warmte aan af te geven, dit toestel heeft geen buitenunit of gaten in de muur nodig, slechts een aan- en afvoer van water via een dunne slang

Mobiele airco's
De Blaupunkt mobiele Airco toestellen kenmerken zich door eenvoudige inzet, efficiënte werking en veelzijdigheid door de mogelijkheid van koelen, verwarmen en ontvochtigen.