Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse)

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse): gewoon noodzakelijk

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse) is geen luxe. Deze ruimte wordt vaak gekenmerkt door hoge concentraties stof, die soms bovendien de hele dag door wordt rond geblazen doordat loading bays open staan en wind binnen laten. Heftrucks produceren uitlaatgassen die in het magazijn blijven hangen: nog een dringende reden om de lucht te zuiveren.

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse) bij stof en uitlaatgassen

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse) is noodzakelijk als uw personeel gebruik maakt van een diesel heftruck. Uw medewerkers die de hele dag in het warehouse werken kunnen hier flinke negatieve gevolgen van ondervinden. Ook kunnen de opgeslagen goederen of verpakkingsmaterialen vluchtige stoffen bevatten die geleidelijk worden losgelaten in de opslag. Vaak hangt er een specifieke lucht in de opslag: die ontstaat niet voor niets.

ITEC kan u de juiste professionele oplossing voor iedere situatie bieden.

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse): professionele oplossing bij ITEC

Één of enkele hoge capaciteit luchtreinigers ophangen aan wand van het magazijn kan ervoor zorgen dat de hoeveelheid partikels in deze hallen geminimaliseerd worden. Dat is goed nieuws voor uw medewerkers, maar ook voor het ziekteverzuim.

Ook belangrijk: goederen die door deze ruimten passeren blijven schoon wat bijdraagt aan een professioneel image.

Zie ook:

Terug naar stap twee.

Lucht zuiveren in het magazijn