Lucht ontvochtigen in de bouw

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Producten

Lucht ontvochtigen in de bouw: zorg dat het vocht verdwijnt

Lucht ontvochtigen in de bouw heeft een belangrijke functie. Tijdens de bouw worden veel materialen gebruikt die ‘uitwasemen’. Het probleem is dat een constructie zo snel mogelijk afgesloten wordt tegen regen en inbrekers. Het uit de materialen ontsnappende vocht kan dus geen kant op en wordt elders in de structuur weer opgenomen.

Lucht ontvochtigen in de bouw om vocht effectief te verwijderen

Lucht ontvochtigen in de bouw is dus eigenlijk noodzaak. Met ventileren tijdens de laatste afwerking kom je er niet. Er worden vele materialen gebruikt met een grote vochtinhoud, zoals:

  • Beton
  • Verf
  • Cement
  • Stuc
  • Droge lucht
  • Etc.

Door ontvochtigers met een flinke capaciteit in te zetten ontstaat droge lucht in de afgesloten ruimtes. De vochthoudende materialen kunnen ook ’s nachts effectief hun overtollige vocht kwijt want de ontvochtiger zorgt voor droge lucht, ongeacht de vochtafgifte van de materialen.

Speciaal voor de bouw

Voor gebruik in de bouw zijn mobiele, robuuste ontvochtigers met een grote capaciteit beschikbaar. De Aerial AP 750 en AP 780-P  zijn voorzien van een rotatie gegoten kunststof behuizing die stoot-, kras- en breukbestendig is. Bovendien is deze recyclebaar en UV-bestendig zodat u uit mag gaan van een lange levensduur. Het materiaal is tevens vlambestendig en bestendig tegen mechanische belasting.

Door de modulaire opbouw zijn de toestellen zeer servicevriendelijk en eenvoudig te reinigen. De ontvochtigers zijn zowel staand als liggend te vervoeren, met de grote wielen en handgreep zijn de toestellen eenvoudig te verplaatsen.

Zie ook:

Terug naar stap twee

Lucht ontvochtigen in de bouw