Airvita Ionisatoren

Airvita Ionisatoren

Airvita is in 2002 opgericht door mevrouw Gil-Soon Lee, die met de Airvita ionisator een alternatief ontwikkelde voor de traditionele luchtreinigers. De  is uniek door een zeer hoge afgifte van negatieve ionen door middel van een ionisatiesysteem met meerdere naalden in plaats van borstels, de ionisator is onder de kraan te reinigen door toepassing van een speciale waterdichte coating, hierdoor blijft de opbrengst van negatieve ionen gedurende de levensduur van de ionisator constant en is een effectieve werking gegarandeerd. 

Airvita won onder andere deGold prize & Special prize op de 2005, 2008 International Invention Exhibition in Geneve, Zwitserland, de KIWE prijs op de 2008 Korea International Women’s Invention Exposition in Seoul, en de WIPO (World Intellectual Property Organization) Award for invention Seoul 2008. 

Van Airvita hebben wij de Airvita Neo 15 in ons programma, dit is het meest krachtige Airvita model. Tevens voeren wij de Carvita, dit is een krachtige  die rechtstreeks in de 12V plug (aansteker) van uw auto kan worden geplaatst.